Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Popraven obřím sekáčkem na maso! Řezníci z ISIS zabíjejí jako v hororu

Autor: shp - 
13. dubna 2015
19:47

Popravy jsou u teroristů z ISIS rutinou. Tahle byla ale brutální i na jejich poměry. Připomíná spíš scénu z hororového Silent Hillu. Spoutaného a zaslepeného muže popravil kat obřím sekáčkem na maso. Aby jím nebožákovi usekl hlavu, musel se pořádně rozmáchnout…

Děsivá poprava se odehrála v syrském městě Hamá. Na zveřejněných snímcích je vidět, jak teroristé muže spoutají, vhodí do pick-upu a odvezou na místo popravy.

Tam ho donutí pokleknout, aby mohli přečíst rozsudek. Muž je vinný z rouhání proti koránu. Víc není třeba. Vystrašený muž pak v hrůze čeká, co se stane.

Maskovaný kat se rozpřahuje, seč mu síly stačí, poté drsně a rychle sekne, aby odsouzenému usekl hlavu. Tím mužův život během chvilky končí.

Teroristé z ISIS vymýšlejí čím dál tím děsivější způsoby, jak popravovat bezvěrce a spojence Západu. Jde o jejich zvrácenou propagandu, která má všem nemuslimům nahnat strach.

vlasticka ( 14. dubna 2015 13:04 )

Za rouhání smrt?

sores ( 14. dubna 2015 09:37 )

Mužský se v zabíjení, válčení a znásilňování vyžívají. Mají to prostě v sobě už od evoluce lidstva! Je to hnus všech hnusů, nejhorší hnus ale je, že to odnesou i ženy a děti. Ať se mužský mezi sebou pozabíjí, klidně všechny, ale netahají do toho děti a matky.

alff ( 14. dubna 2015 08:59 )

Je to nenahraditelná tragedie !! Smrt všem IS , včetně žen a dětí !! Chce to totální likvidaci !! Je to skutečně jen plebs - vymazat !!

alff ( 14. dubna 2015 08:34 )

Našel jsi se v seznamu STB ??? Blbe z kurvenej ???? Pořád ještě donášíš a informuješ ty blbe ????

alff ( 14. dubna 2015 08:27 )

?????????????????????

Zobrazit celou diskusi