Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zahalené, ozbrojené a nebezpečné: Uvnitř výcvikového tábora džihádistek!

Autor: shp - 
10. dubna 2015
21:33

Jsou odhodlané, nebezpečné a podstupují ten nejnáročnější výcvik, aby zabily všechny bezvěrce. Takové jsou džihádistky, které v jedné ruce drží kalašnikovy, v druhé korán a chválí ISIS.

Děsivé video ukazuje realitu ženského výcvikového tábora v syrském městě Aleppo, které je pod kontrolou islamistů. Všechny džihádistky jsou zahalené burkami a hrdelními hlasy vykřikují bitevní pokřiky.

Islám zakazuje ženám vyjma zdravotních sester, které se starají o raněné, pracovat, ale nezakazuje jim přidat se do svaté války. Většinou se ale ženy používají jako sebevražedné atentátnice, ne jako bojovnice.

Tyto ženy však ovládají samopaly, z kalašnikovů pálí jednu ránu za druhou. Následují svou vůdkyni, která je vychovává jako své poslušné ovečky. Jsou připraveny zemřít, jsou připraveny bojovat. Svým protivníkům chtějí nahnat strach.

kapturek ( 11. dubna 2015 07:09 )

a ted mi vysvetlete co brani tomu hodit do takoveho vycvikoveho tabora par bomb a srovnat to tam se zemi ? NIC. jenze by bylo po vojne a USA by musely vymyslet dalsi, mozna by bylo lepsi srovnat se zemi USA

dumik ( 10. dubna 2015 22:16 )

ty musejí mít mozek dokonale propraný, protože položit život za náboženství, které mne nepovažuje za celého člověka je zcela mimo běžné uvažování

tymitaky ( 10. dubna 2015 21:43 )

Kolik asi dává ISIS Blesku za šíření propagandy?

Zobrazit celou diskusi