Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Počet napálených Češek stoupá: Muslimové si je berou, aby se dostali do Evropy

Češky se rozhodly proti sňatkovým podvodníkům ze severu Afriky bojovat a jejich fotografie zveřejňují například na stránce Black list Tunisko.
Češky se rozhodly proti sňatkovým podvodníkům ze severu Afriky bojovat a jejich fotografie zveřejňují například na stránce Black list Tunisko.  (Autor: Reprofoto Black list Tunisko)
Autor: ljš - 
10. dubna 2015
14:48

Na začátku to vypadá jako velká láska. Mladý a krásný Arab by české turistce, která je většinou o dost starší a zklamaná životem, snesl modré z nebe. Obletuje ji a zahrnuje pozorností. Když pak ale dosáhne svého cíle – svatby a cesty do Česka, je lásce konec. Přichází dluhy, často i fyzické násilí a cizinec pak zmizí dál do Evropy.

„Turistky, které navštěvují především Tunisko, Alžír nebo Egypt, se vracejí s tím, že si tam našly vážnou známost a chtějí se vdát, že budou žít na území České republiky. Výrazné procento těchto manželství neplní svou úlohu a manžel se z území České republiky vytratí,“ potvrdil Českému rozhlasu šéf analytického oddělení cizinecké policie Vladimír Takáč.

Jenom za poslední tři měsíce řešil jeho tým asi 20 takových případů, měsíčně je pak podle něj podáno 18 až 20 žádostí o prověrku těchto cizinců. Jedná se o obrovský nárůst, který je zřejmě způsobený narůstajícími konflikty v oblasti a invazí Islámského státu.

Mladí muslimové přitom na Češky používají celou řadu triků, které si dokonce předávají. „Animátoři ve věku mezi 20 a 30 lety při hotelech tvoří často jakési uzavřené kvazikriminální skupiny, které si vyměňují různé pochybné triky. Láska na první pohled, předání bezcenného ‚rodinného šperku‘ a podobně. Nezřídka jsou již mladí chlapci připravováni na ‚kariéru‘ takzvaného beznessera, zpravidla pod vedením někoho staršího,“ vysvětlil Rozhlasu Ladislav Hireš z české ambasády v Tunisku.

Když pak cizinec přijede se svou novou manželkou do Česka, je láska pryč. „Manžel se ženou často přestává komunikovat, dochází i k fyzickému napadání. Musíme si uvědomit, že jsou to lidé, kteří pocházejí z jiného sociálně-kulturního prostředí. Manžel nezná jazyk, je velice těžko zaměstnatelný, celou domácnost táhne žena sama,“ říká Hubert Lang z cizinecké policie.

Jakmile cizinci díky sňatku získají vízum, slehne se po nich zem. Vyrazí dál na západ Evropy, kam za nimi obvykle přijede celá rodina včetně manželky, o které ta česká nikdy neměla ani tušení.

Na internetu už proto vznikla celá řada skupin, ve kterých si podvedené Češky vyměňují zkušenosti a varují ostatní před falešnými ženichy zveřejněním jejich jmen a fotografií. „Hatem Abidi, pohybuje se v okolí hotelu Prima life Karawan v Sousse a tvrdí, že je student. Taky vás oblbnul svojí krásou a tahal z vás prachy?“ ptá se například jedna z diskutérek.

arno ( 17. dubna 2016 17:31 )

 Dobře jim tak, pitkám. Potom v TV skuhrají, že jim odvezl děcka někam do Arábie.

akko ( 13. dubna 2015 17:54 )

Kazda "krava",ktera Sem pritahne nejakeho pricmoudleho muslimaka si vubec neuvedomuje,jak tim nici budoucnost CR...Ta muslimska spina se tady zacne roztahovat a potom bude pozde chtit neco napravovat...Kdyz si chces vzit nejakeho muslimaka,tak Budis,ale zij s nim v ty jeho piskovy nore a nos rucnik pres hlavu...Ale do Evropy tu tu spinu netahej!!!

lobotom ( 13. dubna 2015 00:36 )

Těm blbkám to patří, možná po zkušenosti napříště trošku vystřízliví. Jinak by ale bylo konečně třeba změnit tuto českou a evropskou multikulti politiku. Minimálně na principu neumíš česky a neznáš základní zákony, tak nedostaneš občanství. Zatím u nás moc nezůstávají, ale oni se časem namnoží a bude to čím dál větší problém.

keep.smiling ( 12. dubna 2015 22:09 )

keep.smiling ( 12. dubna 2015 22:07 )

Je podivné a pro nás, bílé Evropanky nepochopitelné, že muslimským ženám většinou nevadí jejich oblečení a šátky, dokonce ani zahalení v burce... My se tomu většinou divíme, žijeme svobodný život, tak, jak chceme my, ženy a neumíme si představit jiný... Ale co je podivné, je to dobrovolné vstupování do jejich světa. Jsou to s největší pravděpodobností ty největší české husičky. Jdou za exotikou, některé předpokládají život v blahobytu...a lásce.. Ať si klidně jdou, není to pro naši zem žádná škoda. Ale ať nám sem proboha netahaj ty svý muslimáky!!

Zobrazit celou diskusi