Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Našli jsme slavnou internetovou dvojku! Davida táhla za sebou fenka Enny

Autor: Jitka Pecharová - 
10. dubna 2015
05:17

David Mitáš (12) a fenka bernardýna Enny (4) z Pomezí jsou nyní slavné duo. Může za to video, na kterém fenka na vodítku hocha přetáhla přes silnici.

Vše natočila kamera kolem projíždějícího Miroslava Hledíka (59). „Před sebou jsem viděl nejdřív holku, která šla se psem v náruči přes silnici, a tak jsem zpomalil. Když jsem se přibližoval, tak se na druhé straně zjevil kluk s bernardýnem na vodítku. Ten najednou poskočil, hoch spadl a pes ho přetáhl přes cestu,“ popsal Hledík příhodu. „Kdyby tam jel někdo rychleji, asi by to dopadlo špatně,“ řekl muž.

Podle videa David neměl šanci silnou, asi 40 kilo vážící bernardýnku udržet. Vše se seběhlo rychle a nečekaně. Vodítko měl navíc omotané kolem ruky, takže se ho nemohl pustit.

„Naštěstí počkala, až auto přibrzdí, aby si byla jistá, že ji nic nepřejede,“ řekl David, kterému se až na malý šok nic nestalo. Na druhé straně silnice hned vstal a řidiči se dokonce omluvil.

„Když jsem doma řekl mamce, co Enny udělala, vzala to celkem v pohodě. Až když viděla to video, tak se docela stresovala,“ přiznal žák 6. třídy. „Od té doby chodím Enny venčit raději dál do pole,“ dodal hoch.

Když autor video zveřejnil na internetu, mělo okamžitě obrovskou sledovanost a světová média se začala zajímat o jeho publikování. Záznam se objevil v britském deníku Daily Mail. „Byl i na Novém Zélandu, v Austrálii, Francii, a teď volali dokonce z Ameriky, že by chtěli autorská práva, aby to mohli odvysílat,“ řekl autor zábavné scénky.

Video Bernardýn táhl svého páníčka po břiše po silnici. - Miroslav Hledík
Video se připravuje ...

naidka ( 10. dubna 2015 17:46 )

A to jako píšeš proto, že všichni kromě tebe nepochopili nahranou scénku s bernardýnem nebo se snažíš naznačit, že tvoje stořka se psem, kolem a dírou ve vratech je pravdivá, mňau?

hofihofi ( 10. dubna 2015 14:00 )

spravne

hofihofi ( 10. dubna 2015 13:59 )

Kdysi davno jsem byl v kine a davali predfilm, to byvalo zvykem, grotesku Lupino Lane jak visi za kalhoty na rucickach veznich hodin, a za mnou sedela "inteligentni" divka, ktera nahlas vykrikovala, az ji vyvedli, TO NENI MOZNY, TO BY SE ZABIL, stejne blba jako vy! Boooooze - mnau!

hofihofi ( 10. dubna 2015 13:53 )

Jak se mistni zavistivi pitomeckove snazi to poplivat, a nechapou pointu - pretahla ho.

hofihofi ( 10. dubna 2015 13:50 )

Pitomecci neveri, je mi to egal.

Zobrazit celou diskusi