Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zbila ho, až se prášilo. Muž se pokusil znásilnit ženu v restauraci, ta ho brutálně seřezala

Autor: shp - 
9. dubna 2015
17:42

Myslel si, že si vybírá snadnou oběť. Jenže se pořádně přepočítal. Manažerka restaurace, kterou chtěl útočník znásilnit, mu totiž ukázala, že její hobby není pletení, ale bojové sporty! Seřezala ho jako malé děcko!

Agresor si vyhlédl restauraci v čínském Šan-tungu, protože v ní zahlédl sexy manažerku v minisukni a botách na podpatcích. Do podniku se vplížil pod záminkou, že potřebuje na záchod.

V nestřežený okamžik se ale na mladou ženu vrhl a snažil se ji znásilnit. Snažit se bylo v tomto případě ale silné slovo. Drobounká žena mu ukázala, zač je toho loket.

Násilníka během chvilky zpacifikovala takovým způsobem, že zůstal ležet na zemi. Tím ale jeho výprask v žádném případě neskončil. Poté, co se dala na útěk, ji agresor pronásledoval.

Dostihl ji na parkovišti před restaurací, kde ale výprask pokračoval. Násilník po něm sice utekl, ale dostal pořádně po tlamě. Manažerce pláchl, ale spravedlnosti nikoliv.

Jeho neúspěšný útok totiž nahrála kamera. Podle záznamu z ní byl útočník identifikován a o dva týdny později dopaden. A teď ho čeká soud kvůli pokusu o znásilnění.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivoadler ( 10. dubna 2015 08:56 )

Občas záměrně dělám gramatické chyby. Abych byl lidu blíž. S tím amatérem máš pravdu. Ale známe případy z historie, kdy zapálený amatér překoná i profesionála, viz třeba Messalina.

montyjack123 ( 9. dubna 2015 23:03 )

Blesk sila na vasi strane, tentokrat byla sila na jeji strane. Chudak chlap nevrzl si a jeste dostal po tlame a pujde sedet to uz jsou tri tresty za jeden pokus. Neni to moc.

vary ( 9. dubna 2015 22:07 )

Jen aby si nedostal ty, mámomrde.

vary ( 9. dubna 2015 21:42 )

Hlavně ty, buzničko.

ruudazvostravy ( 9. dubna 2015 21:34 )

 Paráda,prej mjel na žaludu monokl a mr*tki bi se v něm nedořezal.

Zobrazit celou diskusi