Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otec a 7 dětí se otrávili oxidem uhelnatým. Poté, co jim odstřihli elektřinu

Muž a sedm dětí zemřeli na otravu v americkém Princess Anne.
Muž a sedm dětí zemřeli na otravu v americkém Princess Anne.  (Autor: reprofoto Fox News)
Autor: ČTK - 
7. dubna 2015
07:13

K velké tragédii došlo v americkém státu Maryland. V jednom zapadlém městečku tam zemřel 36letý otec spolu se sedmi dětmi – na otravu oxidem uhelnatým patrně z generátoru, který rodina používala poté, co jí odstřihli elektrický proud.

V domku v Princess Anne v americkém státě Maryland se v pondělí našlo sedm mrtvých dětí ve věku od 6 do 16 let s jejich otcem.

Rodina se otrávila oxidem uhelnatým z generátoru, který používala poté, co ji místní energetická společnost odpojila kvůli nesplaceným účtům od dodávek elektrické energie. Agentuře AP to sdělili otcovi rodiče, kteří se k domu po neštěstí dostavili.

Policie do přízemního dřevěného domku vnikla poté, co ji upozornila znepokojená kolegyně, že otec sedmi děti se už několik dní neukázal v práci, uvedla místní policie. Ta stále ještě podle AP uvádí, že příčinu úmrtí vyšetřuje; její šéf Scott Keller ale řekl, že v kuchyni byl nalezen generátor, jemuž zřejmě došlo palivo.

Otcem dětí byl 36letý Rodney Todd, uvedla jeho matka. Dodala, že měl pět dívek a dva chlapce a že byl milujícím otcem, který byl pro své děti příkladem.

 

makmark ( 7. dubna 2015 08:07 )

pokud náhodou ti kripli pod antidepresivy zrovna nestřílejí po dětech ve školách

makmark ( 7. dubna 2015 07:30 )

Až po týdnu si někdo náhodou všiml, že něco s nimi se stalo.. a takové vztahy nám tady chtějí importovat - ať si každý hledí svého a po druhém je mu upřímně ho*no

Zobrazit celou diskusi