Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragická autonehoda: Opilý muž narazil autem do stromu!

(Ilustrační foto): Opilý muž narazil s autem do stromu.
(Ilustrační foto): Opilý muž narazil s autem do stromu.  (Autor: HZS Plzeňského kraje)
Autor: ČTK - 
4. dubna 2015
08:39

Muž s alkoholem v krvi (27) sedl za volant, ale nezvládl řízení a narazil do stromu. Řidič a jeden z jeho spolujezdců utrpěli jen lehká zranění, ale tragická nehoda si vyžádala život druhého spolujezdce.

Při nehodě osobního vozu u Kolince na Klatovsku zemřel v sobotu brzy ráno 30letý spolujezdec. Automobil značky Alfa Romeo narazil čelně do stromu.

Jeho sedmadvacetiletý řidič byl opilý a nadýchal přes dvě promile alkoholu. Stejně jako další spolujezdec utrpěl jen lehká zranění, které záchranáři ošetřili na místě. ČTK to řekli krajská mluvčí policie Hana Kroftová a velící důstojník krajských hasičů Zdeněk Housar. Nehoda byla nahlášená v 04:29.

„Stala se mezi obcemi Puchverk a Čermná. Sedmadvacetiletý muž nezvládl řízení, sjel mimo komunikaci, kde narazil bokem do stromu a poté čelně do dalšího stromu. Vůz se odrazil do protisměru a skončil mimo silnici,“ uvedla Kroftová. Dechová zkouška u řidiče byla pozitivní, případ si převzali klatovští kriminalisté.

 

 

 

milofr ( 4. dubna 2015 09:22 )

zabil spolujezdce on vyváznul s lehkým zraněním, chce to číst pořádně, bohužel měl skončit na márách on i když asi chlastali všichni tři

moiaza ( 4. dubna 2015 09:02 )

Dobrá zpráva hned po ránu. Určitě ne pro rodiče. Těch je mi líto. Ale lepší že zabil sebe, než nevinné lidí. Rychle jel, pomalu ho ponesou.

Zobrazit celou diskusi