Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jarka si našla odvoz na Facebooku: Řidič ji znásilnil, poté se oběsil!

Autor: shp - 
3. dubna 2015
23:25

Vysokoškolačka Jaroslava (20) ze slovenského Vranova napsala na Facebook, že shání někoho, kdo ji odveze na Velikonoce domů do Nitry. Přihlásil se dobrovolník, ze kterého se ale nakonec vyklubal sexuální násilník.

Jarka souhlasila s nabídkou odvozu. K neznámému Pavlovi (†34) z Bratislavy nasedla do vozu, ale pak už si nic nepamatuje. Dívka má výpadek paměti potom, co ji muž omámil. A patrně poté i znásilnil.

Když to dívka zjistila, zavolala o pomoc svému otci mobilem. A to i přesto, že byla svázaná. Táta okamžitě zalarmoval policii, která dívku našla před násilníkovou chatou.

Záchranáři dívku ošetřili. Byla intoxikována léky. Byla ale při vědomí a komunikovala,“ popsal pro televizi Markíza mluvčí záchranářů Boris Chmel. To, co ale policisté našli pak, nikdo nečekal.

Násilníka našli v chatě. Vyslechnout ani zatknout už ho však nemohli. Oběsil se totiž na oprátce. V minulosti již prý byl trestán za nejrůznější trestné činy.

XLADI ( 10. dubna 2015 09:06 )

Tak přece se nebude obtěžovat na nádraží, když má dojednaný odvoz až domů

karolcenter ( 4. dubna 2015 10:52 )

A nielen v tom Blesk zažiaril ale vôbec nebola znásilnená.

daniela15 ( 4. dubna 2015 08:58 )

Vysokoskolacka z Vranova potrebovala odvoz domov do Nitry??!!! To maju vo Vranove nejaku VS alebo odkial teda vlastne bola?Blesk zas zaziaril!!!

vvogh.t ( 4. dubna 2015 08:29 )

njn, co když to do ní nastříkal a ona teď bude mít parchanta, čoboli neradi dělaj kyretáž

zauber ( 4. dubna 2015 08:28 )

Hm, to je taková slovenská exotika. Inteligentní vysokoškolačka si sjedná na odvoz neznámého maníka. Ten ji po cestě v autě omámí. Těžko říci zda samotným pohledem, či sladkými řeči o šťastném manželství. Nicméně, po jejím znehybnění - omámení ji pro jistotu ještě sváže. Ale jenom tak, aby si po nabytí vědomí mohla zatelefonovat. Mezitím ji tento člověk ještě znásilní, ale jelikož zřejmě nedosáhne patřičného orgasmu, tak se dodělá na špagátu sám. Kurňa, to by námět na film.

Zobrazit celou diskusi