Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V dalším obchodě našli kokain v banánech: Bylo ho 80 kilo!

Autor: shp - 
3. dubna 2015
20:53

Kokainová aféra s krabicemi banánů napěchovanými drogami jen tak nekončí! Poté, co bylo objeveno 100 kilogramů fetu v supermarketu v pražské Zbraslavi, našli policisté drogy i v dalším obchodě. V obchodě ve městě Épinay-sur-Seine v severní části Paříže objevili vyšetřovatelé 80 kg drogy schované v krabicích s ovocem.

Zaměstnanec pařížského supermarketu našel kokain mezi banány, když chtěl zboží odnést na prodejnu. „Banány chtěli vyskládat na police, ale když otevřeli krabice, našli bílý prášek,“ prohlásil policista, který na místě zasahoval.

Banány s drogami zadržené ve Francii pocházejí stejně jako ty v Česku z Jižní Ameriky. Je tedy možné, že pocházejí od stejného dodavatele. Drogu do nich s největší pravděpodobností dodal prostředník.

Kokain nalezený v pražském supermarketu byl velmi kvalitní. „Je to velmi kvalitní kokain, bližší čísla bych nedávala. Nejkvalitnější kokain se pohybuje na 80 %,“ řekla Blesk.cz Barbora Kudláčková z Národní protidrogové centrály.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

fotrpjotr ( 4. dubna 2015 02:16 )

Amerika je neštěstí pro celý svět.

aronak ( 3. dubna 2015 23:39 )

Nějaký blbec to poslal jinam než měl, nebo chtěli Evropským státům pomoci z krize... Kdoví, kolik zásilek kam došlo, třeba si někdo někde pěkně přišel k penězům, když zásilku převzal a neohlásil...

tgbb. ( 3. dubna 2015 23:27 )

Jedni nezmanažérují tunel Blanka, jiní zase přepravu kokainu. Stejní blbci.

japos22 ( 3. dubna 2015 20:58 )

Banánové mňamky v Evropě - a ti blbové to ohlásí

Zobrazit celou diskusi