Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Parťák protekčního spratka, který připravil mladíka o oko: Zabil stařenku autem!

Autor: dce, sch, shp - 
4. dubna 2015
07:58

Jakubova návštěva diskotéky skončila v sobotu tragédií – zaútočil na něj místní protekční spratek Petr B. a Jakub kvůli tomu přišel o oko. Jenže to není jen Petr, kdo se chová, jako by mu patřil svět.

Další člen místní drsné partičky Jaroslav T. před lety svým luxusním porsche srazil stařenku, která skončila na předním skle vozu.

Ženu udržovaly řadu dní při životě přístroje, zachránit se ji ale nepodařilo. Pirát, ačkoliv jel v místě nehody rychleji, než měl, dostal jen podmínku.

O partě rváčů, jejichž tátové společně podnikaji, městem kolují šílené informace, ale zjevně jde o pracháče, kteří si myslí, že jim všechno projde.

Petr B. je v okolí známý jako velmi konfliktní typ – je agresivní a často vyvolává rvačky bez příčiny. Reportér Blesku se s jedním z členů rodiny setkal. Muž byl velmi vulgární a agresivní. Našemu redaktorovi také vyhrožoval.

Znáte Petra nebo jeho rodinu? Víte o něm něco zajímavého? Napište nám na tip@blesk.cz!

Video Oko mu vyrazil sklenicí na panáky. Jakub se bojí, útočník je prý protekční spratek - FTV Prima
Video se připravuje ...

 

pekaaaros ( 14. října 2015 21:20 )

já chápu, že mladej zdravej svalnatej chlap má v tělě tolik adrenalinu, že hodnej bejt nemůže. ale proč to nejde ventilovat do Sýrie do terénu ?

pritel1478 ( 5. dubna 2015 14:04 )

koukam ze jsi velky hrdina dej vedet kdy a kde a ja osobne te to domluvim a uz nebudes potrebovat nic k zivotu ty zkurvysyne

hellen12 ( 5. dubna 2015 09:15 )

 Novináři nevědí co mají psát a tak proto zjišťuji všechno čím by je mohli pošpinit atpd... Jenom všechny lidé co tady píšete a nadávate jim tak jenom za vidíte... 😕

poletucha ( 4. dubna 2015 23:49 )

..tady bych to smerovala spis do Jyrkovejch kamaradu...

tacoo ( 4. dubna 2015 20:55 )

To není totéž?

Zobrazit celou diskusi