Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oko mu vyrazil sklenicí na panáky. Jakub se bojí, útočník je prý protekční spratek

Autor: dce - 
3. dubna 2015
13:08

Jste s kamarádem na diskotéce a najednou přijde nevyprovokovaný útok. Přesně to se stalo Jakubovi Hlaváčovi v Kladně. Jenže Jakub po útoku přišel o levé oko – útočník s ním totiž zezadu praštil o bar tak nešťastně, že muž okem spadl přímo na sklenici. Teď se navíc bojí o zdraví své rodiny – útočník je totiž místní grázlík z vlivné rodiny!

V pátek přijel Jakub Hlaváč za svým kamarádem do Kladna – chtěli si užít večer na diskotéce, jenže místo toho skončil Jakub v nemocnici. S kamarádem stáli u baru a povídali si. Jenže jednomu mladíkovi se asi nezdálo, že se bavili i s barmankou. Do Jakuba strčil a řekl, mu ať odejdou. Jakub samozřejmě neviděl důvod, což mu také řekl.

Znáte Petra nebo jeho rodinu? Víte o něm něco zajímavého? Napište nám na tip@blesk.cz!

Jenže jen pár minut nato přišel nečekaný útok zezadu. „Jenom jsem ucítil, že mě někdo chytil zezadu za hlavu, a přišel tupý náraz o ten bar a o tu skleničku,“ uvedl Jakub pro FTV Prima. Jakub schytal ještě pár ran a pro jistotu si lehl na zem. Pak se útočník pustil do jeho kamaráda.

 

Video Napadený kluk přišel o oko - FTV Prima
Video se připravuje ...

Jenže Jakub po nárazu přestal vidět na levé oko. Byl okamžitě převezen do nemocnice, kde se podrobil operaci, ale jeho zrak se lékařům zachránit nepodařilo. Od soboty je Jakub stále v nemocnici a teď se navíc bojí, že by se útočník mohl pokusit o pomstu za zveřejnění na členech jeho rodiny. Podle vlastních slov je chce dostat mimo Českou republiku – tak velký má strach!

Barovým rváčem je totiž Petr B., který pochází z bohaté a vlivné rodiny. Navíc je v okolí známý jako velmi konfliktní typ – je agresivní a často vyvolává rvačky bez jakékoliv příčiny. Přes televizi Prima Petr B. vyjádřil svou lítost, navíc chce Jakubovi údajně pomoci. Policie hledá jakékoliv svědky onoho incidentu, slibuje jim, že jejich identita nebude veřejná.

pritel1478 ( 14. února 2016 12:40 )

koukám že pořád melete slovo zkurvysyn ale zajímalo by mne jestli by jste dokázali to říci do očí , určitě ne , protože jste banda chrapounská a pořád budete , umíte jen anonymně nadávat a vyhrožovat tak proč nedáte na sebe kontakty a uvidi se jaký jste hrdinove vy bando mrdek.

aladin158 ( 30. prosince 2015 09:34 )

Mirekkladno123: to snad ne když někdo přijde k penězům nelegální cestou by nemělo být jedno nikomu a ani bych neřekl, že je to o inteligenci .... i když osobně neznám rodiny aktérů píši pouze obecně Pro ostatní: Myslím ,že dost lidí zda používá silná slova o chcíputí atd., proto že všichni víme, že mu to projde... neřekl bych, že je to závidění majetku A upřímně spíš bych řešil způsob útoku - 4 lidi přilítnou ke 2 co sedí zády a vše začne - férový by asi bylo jeden na jednoho a s ne začít tím, že jí někomu nandám zezadu do hlavy. Já útočníkovi nebudu přát nic krom spravedlivého právního trestu který by dostal i "chudý" zbytek je na "božích mlýnech"

mirekkladno123 ( 30. července 2015 21:51 )

Znam Petra.B osobne a verim tomu ze by to umyslne a bezduvodne neudelal a chytrakum kteri pisi ze okradají lidi mohu napsat ze treba me osobne pomohl a vzdy to bude jen o cloveku bud bude chytry a bude si zit jako prase v zite a je uz jedno jak k tomu prisel a nebo bude trouba a bude delat za 20tisic mesicne a nebude mit niccccccc

hurricanekladno ( 29. května 2015 07:45 )

Chtěl bych se taky vyjádřit.Rodinu Bakešových osobně neznám,to je pravda,jestli maj nakradeno nebo ne.to mi je celkem taky ukradeno.Ale chci říct tohle....ať to je jak to je...jestli opravdu měl poškozený silné řeči,a nebo jestli opravdu drsoňoval Bakeš, vůbec nemění nic natom že to nemuselo skončit vůbec násilím,ježiš marja kdyby každej měl každýho zmlátit a ublížit mu protože mu řekně něco co není zrovna hezký? To přece lidi není vůbec nutný.bydlím na Kladně celej život.Na disco,bary a všude chodim taky celej život.a upřímně ještě jsem nezažil situaci která by nešla vyřídit slušně,,,,neříkám že sem se nepral,nebo dokonce nebyl přepaden,jasně že byl.Ale když jdu na diskotéku...tak přece neblbnu,je jedno jestli máš na kapse 500 táců nebo pár stovek.člověk je pořád člověk...a pokud se chceš bít a neustojít d opilce pár blbejch keců,,,,,nechoď se bavit,zůstaň v kleci,nebo doma a vyblbni se tam....a když už to nešlo vyřešit po dobrém....mohly si to jít vyřešit ven,myslim že by to dopadlo taky jinak...nebo aspoň by viděl....A osobně kdybych byl na baru a kecal s barmankou,což se mě teda nestává,ale i kdyby stalo a někdo mi řekl ať vypadnu,slušně bych se zeptal jestli je to jeho přítelkyně,nebo proč mu to vadí....jestli ten poškozenej měl řeči do jeho rodiny,,,bohužel tu jde hodně věcí stranou....ale pořád to chce rozum v hlavě,,,,lidi choďme se bavit,choďme pít a tančit,ale nebijme se,už tak tu je dost zla.i bez tohodle.Tak díky že jste to dočetli až do konce.A pamatujte s rozumem to nikdy nedopadne špatně

humbukkolem ( 7. dubna 2015 16:18 )

kdyby neměli prachy neštěkne po tom ani pes. Tady je vidět, že z toho chtěji vytřískat peníze nic víc, jak se píše v článku napadl ho neštastně..blbá souhra náhod a teď lynčujete útočníka a s ním i jeho rodinu klasika Čechy. Taky se zraněný zapomněl zmínit, že nejdřív údajně měl hemzy na jeho rodinu..no to by vadilo každýmu. Odškodné si jistě zaslouží o tom žádná, zrak mu to nevrátí, ale taky to není 100% když mu to řekli na Kladně. A o tom půjčování..no inteligentní člověk si 200litrů na rok nepůjčí obzvlášť když nepracuje a už vůbec neručí majetkem, takže kdo chce kam, pomozme mu tam sice hnus, ale lidi taky musí přemýšlet dneska vydělává každej

Zobrazit celou diskusi