Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Konspirační teorie: Lubitz je obětní beránek Lufthansy, airbus spadl kvůli technice!

Autor: shp - 
2. dubna 2015
22:29

Zatímco většina světa Andrease Lubitze (†27) nenávidí za to, že navedl let 4U9525 do francouzských Alp a zabil tak všech 150 lidí na palubě, najdou se i tací, kteří ho brání. Podle divoké konspirační teorie je Lubitz pouze obětním beránkem Lufthansy, která se snaží zakrýt údajnou technickou závadu, jež měla být pravým důvodem zřícení airbusu.

Podle francouzských vyšetřovatelů to je jasně Lubitz, který stojí za zkázou letu 4U9525. Zvukový záznam z černé skříňky jasně ukazuje, že když kapitán opustil kabinu, zamkl se v ní a airbus namířil na úpatí francouzských Alp.

Z nepochopitelných důvodů se ale někteří domnívají, že je vše jenom zástěrka, která má zakrýt pravý důvod zřícení letadla, za kterým má být technická závada airbusu. Na Facebooku již byla založena skupina, která ho hájí.

Na stránce Andreas Lubitz A320 wir sind gegen die Hetzjagd (Andreas Lubitz A320, jsme proti honu na čarodějnice) ho uživatelé sociální sítě brání zuby nehty a obviňují Lufthansu, leteckou společnost, pod kterou aerolinky Germanwings spadají, z masivní fabulace.

Poukazují na to, že druhá černá skříňka stále nebyla nalezena a oficiálně nalezena prý ani nebude, protože by odhalila pravdu o letové dráze. Ta by podle Lubitzových obhájců dokázala, že za pádem nestojí on. „Proto ji nikdy nenajdou,“ píše rozlícený uživatel na Facebooku.

Lufthansa plánovala na 15. dubna velkolepé oslavy 60. výročí založení společnosti. Ty ale zrušila, aby tak uctila oběti letu 4U9525.

leiah ( 7. dubna 2015 11:35 )

Podle obou nalezených černých skříněk za nehodu můžou mimozemšťani. Jeden z nich se převlékl za Lubitze a zbytek už znáte.

japome ( 3. dubna 2015 10:14 )

st.rec ( 3. dubna 2015 07:17 )

Japome,píšou dohromady o dvou společnočnostech.Nejdřív Futhansa a potom Fufthansa,asi všichni koupili banány v Lidlu.

japome ( 3. dubna 2015 04:20 )

Já se jen divím, že lezou do nějakého vraku od neznámé firmy FUFTHANSA - to bych raději šel pěšky - nedivte se, že lidé nevěří takovým pisálkům tolik informací za tak krátkou dobu - už jen to potvrzuje, že je vše jinak než se píše - no je to vaše svědomí hanit možná nevinného

Zobrazit celou diskusi