Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

První dobrá zpráva z Uherského Hradiště: Postřelená účetní z Brodu je už doma!

Autor: sč - 
2. dubna 2015
06:20

Pět neděl po masakru v Uherském Brodě konečně dobrá zpráva. Paní účetní (37), která jediná přežila únorovou střelbu Zdeňka K. (†63) v restauraci Družba, je už z nemocnice doma se svou rodinou.

Žena, která v osudný den 24. února přinesla provozovateli restaurace doklady, byla svědkem celé té hrůzy. Zdeněk K. (†63) zastřelil osm lidí, ji postřelil.

Podle informací z policejního prezidia byla zasažena šesti ranami. Z nemocnice v Uherském Hradišti byla 10. března převezena do Prahy a operována na Neurochirurgické klinice Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

„Tři dny nato ji úspěšně operoval mezinárodně uznávaný neurochirurg prof. Pavel Haninec,“ uvedl mluvčí nemocnice Lukáš Matýsek.

Mezi svými

Účetní, která jen o vlásek unikla smrti, je podle mluvčího již více než týden v domácím léčení. Blesk včera hovořil s manželem postřelené.

„Ano, manželka je již doma, ale nebudu se k jejímu zdravotnímu stavu vyjadřovat. Případ není dosud uzavřen. Snad později. Máme dohodu o mlčenlivosti,“ řekl.

Samozřejmě že celá rodina má radost, že se jejich blízká uzdravuje. Podle informací z dobře informovaného zdroje ji však čeká ještě dlouhá rehabilitace.

Provozovatel restaurace Družba Pavel Karlík včera Blesku řekl, že má z této informace také radost: „Jsem šťastný, že je již doma, a hlavně že to přežila. Je to opravdu zázrak. Snad psychicky vše zvládne. Určitě to nebude pro ni jednoduché.“

lunatic ( 2. dubna 2015 06:28 )

No dobře-pokud však nestihne v řádném termínu podat daňová přiznání,tak jí hrozí sankce-jako komukoliv jinému,zákon měří všem stejně .

Zobrazit celou diskusi