Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vzorný studentík s vražednými úmysly: Školní fotky pilota – masového vraha!

Autor: shp - 
1. dubna 2015
20:50

Usmíval se, byl to vzorný žák, i když trochu tichý a uzavřený. Už tehdy ho možná sužovaly psychické problémy, které pomalu požíraly jeho mysl. Andreas Lubitz (†27), kopilot letu 4U9525, byl jako student nenápadný. Poté, co nasměroval airbus aerolinek Germanwings na úpatí francouzských Alp a zabil tak 150 lidí, ho zná téměř celý svět…

Na skupinových školních fotkách měl vždy nenápadný úsměv, ve třídě nevyčníval. Spolužáci o něm mluvili jako o tichém mladíkovi, který se čím dál tím víc uzavíral do sebe.

V hlavě se mu už tehdy honily chmury. Kopilot letu 4U9525 se poslední rok a půl léčil u psychiatra. Psychické problémy měl ale už i v minulosti. Dokonce kvůli syndromu vyhoření přerušil letecký výcvik, který později dokončil. Bohužel.

I když měl ve svých školních letech smysl pro humor, a dokonce se převlékl na maškarní za myš, psychické potíže nad jeho myslí zvítězily. Lubitz, kterého navíc podle všeho sužovaly obtíže se zrakem, navedl let 4U9525 do francouzských Alp.

Využil toho, že si kapitán letadla odskočil na WC. Zamkl se v kokpitu, nasadil kyslíkovou masku a v klidu sledoval, jak se stroj řítí ke své zkáze. Na internet se dostala i fotka, která zachycuje Lubitze jako miminko. Je děsivé, co může z takto roztomilého dítka jednou vyrůst...

Video Pilot – masový vrah: Co se dělo, než záměrně poslal 150 lidí na smrt? - Tomáš Polák, Reuters
Video se připravuje ...

fotrpjotr ( 2. dubna 2015 03:22 )

Raději už konečně ukažte fotky našich cestovatelek po návratu z nemocnice bez šátku.

nicnezpravda ( 1. dubna 2015 23:58 )

studentík gayík ?

nicnezpravda ( 1. dubna 2015 23:52 )

 Prostě to byl gay..někteří na jeho místě se s tím smíří,někteří svoji homosexualitu ještě využijí a vydělávají na tom a někteří páchají sebevraždy a vraždy..ty deprese měl protože se nesmířil s jinou orientací a roky to dusil v sobě..

smeagol ( 1. dubna 2015 22:30 )

 Ze se rovnou vysetrovaci komise nezepta tebe, ty agresore. Cesti konspiratori jsou jeste o fous zarputilejsi nez ti svetovi. Ze vsech stran se sypou nalezy, ktere potvrzuji to, ze hlavne je na vine letecka spolecnost, ktera o jeho problemech vedela a presto mohl dal letat. Chudaci agresori, at spadne kdekoliv na svete letadlo, naboura vlak, lod se prevrati atd., vzdycky je za tim agresor, predpokladam ze kapitalisticky z prohnileho zapadu. Driv se na Blesku dalo alepson castecne diskutovat, dneska uz je to jenom propagandisticke zvaneni nebo vylevani jedu vselijakych frustratu.

moiaza ( 1. dubna 2015 21:56 )

Pro bulvár je to sousto. Hlupáci zde řeší pilota, aniž by vůbec tušili, jak vše skutečně bylo. Ano, přečíst názor bulvaru si může každý. Ale udělat si svůj vlasní názor, umí málokdo.Bulvár píše vše tak, aby prodal co nejvíce výtisku. Pokud se pak mýli, už je tiše. Pravdu vám nepoví. Na tuto leteckou havárii mám svůj názor. Proto se nebudu k pilotovi vyjádřovat. Na mrtvého se dá vhodit špína zcela lehce. A to agresor potřebuje.

Zobrazit celou diskusi