Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Divoká teorie o propuštění Hanky a Tonči: Zamotal se do něj katarský princ!

Autor: shp, Etienne Bláha - 
31. března 2015
00:01

Po dvou letech strádání, depresí a života v nelidských podmínkách se Češky Antonie Chrástecká a Hana Humpálová (obě 26) po dvou letech zajetí v Pákistánu vrátily zpět do vlasti. Oficiálně je osvobodila turecká nezisková organizace IHH. Ale kdo opravdu stál za osvobozením, byl za tím katarský princ?

Podle Lidových novin se velkou měrou zasadil o úspěšné vyjednávání malý arabský emirát Katar! Má totiž dobré kontakty i v nebezpečných místech. V zemích, kterými stále zmítají boje.

Česká strana ho diskrétně oslovila se žádostí, jestli by se nestal prostředníkem při vyjednávání,“ uvedl anonymní diplomatický zdroj. „Neumím si představit, co bychom za to mohli Kataru nabídnout,“ divil se ale bezpečnostní expert Andor Šándor.

Internet ale hned zaplavila jiná teorie! V Česku byl totiž před časem na 2,5 roku vězení odsouzen katarský princ Hámid bin Abdal Sání za sex s nezletilými dívkami. Po vyřčení rozsudku byl poslán domů, kde ho ale nikdy nepotrestali.

To by znamenalo, že v tichosti dojde k vymazání trestu katarského prince,“ uznal Andor Šándor možnost protislužby za pomoc. Zda tomu tak skutečně bylo, ví jen princ a tajné služby.

kung-fu-jane ( 31. března 2015 23:18 )

Pokud to byl "obchod" a né terorismus, tak by teoreticky z té předané částky měli také "obchodníci" zaplatit daně. A hlavně mě dostává, jak zběhlí světoběžníci tvrdí, že trasa Hanči a Tonči je naprosto bezpečná. Takže máme naději, že tam opět někdo uvízne a stát opět zaplatí dojednanou obchodní částku. Tak tzo jsou opravdu rady za všechny prachy.....

gapepe ( 31. března 2015 18:28 )

 Pustia ich z nenavideneho vezenia a oblecene si stale ako moslimky. Aka trauma? To si robia prcu z ludi? Prezrel by som im byty, ci tam nemaju zbran alebo plany teroristickych utokov. Obycajne telce dva kusy!!!

antiall ( 31. března 2015 12:46 )

 Andy Šandy tady žehlí deset let starou neospravednitelnou krivarnu, kdy jste nám ukázali ze kdo má prachy a moc tak si koupi ministra spravedlnosti. ha ha. ...

lunatic ( 31. března 2015 12:42 )

Při čtení článku se mi do toho jaksi zamotal katar horních cest dýchacích .

dfghjk ( 31. března 2015 11:46 )

Tato divoká teorie jsou jen cynty, které se vedou zde v diskusi. Pozitivní ale na tom je, že Blesk si ty diskuse taky čte, takže teď už s jistotou víme, že když zde např. někdo napíše: Meleš sr ačky Blesku, zvedni tu svou línou pr del a přines něco původního", že vzkaz dorazí ke svému adresátu.

Zobrazit celou diskusi