Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Autobus z hororu: Ze stropu tekly litry krve!

Autor: dce - 
29. března 2015
17:11

Nejděsivější jízda autobusem není ta, kterou jste prožili v noci na konečnou na zapadlém kraji města. Je to taková, kdy vám na hlavu ze stropu teče krev, která postupně zaplňuje podlahu!

Video jako z hororu Osvícení. Snad jen k tomu se dá přirovnat opravdu nechutný snímek, který jeden z cestujících natočil v autobusu ve Vancouveru v Kanadě. Ze stropu autobusu zde začala kapat krev. Nebo tak aspoň vypadala tekutina, která po chvíli z klimatizace ve stropě tekla doslova proudem.

 

Na videu je jasně slyšet, jak cestující křičí na řidiče, ať zastaví. Někdo jiný tvrdí, že by tekutina mohla být hořlavá, nebo dokonce krev. „Proboha, tak už někde zastavte!“ I autor tohoto videa uznal, že v autobusu nastala lehká panika.

Autority později uvedly, že šlo o zcela bezpečnou hydraulickou tekutinu, která nebyla ani toxická, ani hořlavá. Později ale své tvrzení upravily, že tekutina může dráždit kůži a oči a mohla by být toxická, pokud by ji někdo spolkl. Naštěstí se nikomu nic nestalo.

antiall ( 29. března 2015 19:15 )

 To musely být jatka co infantilove! !!!!!

russoo ( 29. března 2015 19:04 )

Hektolitry Plesku? Víte vůbec kolik je jeden hektolitr? To je pro vaši informaci 1 hektolitr = 100 litrů, takže když v nadpisu píšete o "hektolitrech" tak to znamená, že je to více než jeden tedy minimálně dva = 200 litrů! To si skutečně myslíte, že tam vyteklo tolik kapaliny? Vytekly tam litry s přimouřeným okem desítky litrů rozhodně ne ani jeden hekťák...

Zobrazit celou diskusi