Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrtelná nehoda na Náchodsku: Rozpůlené auto a kamion na střeše

Autor: dce, ČTK - 
28. března 2015
18:47

Absolutně neuvěřitelná nehoda se odehrála v pátek odpoledne poblíž České Skalice na Náchodsku. Střet s kamionem tu nepřežil řidič osobního vozu. Ovšem i kamion a jeho řidič nevyvázli bez následků.

Při střetu osobního automobilu a kamionu na obchvatu České Skalice na Náchodsku zemřel v pátek odpoledne řidič osobního vozu Saab, který utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místo dorazily dokonce čtyři hasičské jednotky.

Kamion po nehodě narazil do pravých svodidel, odrazil se a v protisměru prorazil levá svodidla a sjel po náspu silnice, kde zůstal na boku ležet. Podle všeho začal kamion po nehodě i hořet.

Řidič kamionu skončil s lehkými poraněními. Test na přítomnost alkoholu v dechu byl negativní. Příčinou nehody bylo neopatrné chování řidiče saabu, který z neznámých důvodů vjel do protisměru a začal předjíždět. Zde se však střetl s nákladním vozem. „U 61letého mrtvého řidiče požití alkoholu a jiných návykových látek prokáže až nařízená soudní pitva,“ uvedla podle serveru Novinky.cz policejní mluvčí Iva Kormošová.

nojasne ( 12. prosince 2015 16:22 )

Z neznámých důvodů vjel do protisměru a předjížděl ? To je přece jasné, já jedu, tak koukej uhnout ke kraji. Občas ale někdo ve velkým autě neuhne a na silnicích je pak zase trochu bezpečněji.

bizon_pepa ( 28. března 2015 21:36 )

Nejenom mladíci jsou na silnicích postrachem.

Zobrazit celou diskusi