Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Farma ve fiatu: Muž si z vozu udělal malý výběh pro tele

Polák vezl v autě krávu!
Polák vezl v autě krávu!  (Autor: Internet)
Autor: dce - 
27. března 2015
18:53

Polská silniční policie zastavila nebezpečného řidiče, který v zadní části vozu převážel tele. Šlo ale spíš o to, jak zvíře převážel – teleti udělal na zadních sedačkách doslova malý výběh!

Třiapadesátiletý Zbigniew Grabowski vezl tele domů po veterinární prohlídce. Jenže ho po cestě přes střední Polsko zpozorovalo hned několik řidičů. „Dojel jsem na semafory a zastavil právě vedle tohohle auta,“ uvedl Tomek Mroczkowski. „Kouknul jsem na auto vedle a nemohl jsem uvěřit vlastním očím – zírala na mě kráva!“

Když blikla zelená, auto i s krávou – respektive teletem – se dalo do pohybu. Podle Mroczkowského bylo auto tak maličké, že tam tele muselo být strašně natěsnané. Netrvalo dlouho a Grabowského zastavila policie.

„Řidič vypověděl, že vezl tele zpátky domů na farmu, a kvůli tomu si speciálně upravil svůj vůz,“ prohlásil policista. A opravdu – malý Fiat Punto měl v zadní části místo sedaček slámu a dřevěné hrazení, prostě malý výběh.

Policisté dali muži pokutu v přepočtu asi 3000,- a upozornili ho, že na převoz zvířat si má pořídit nákladní vůz.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

naidka ( 28. března 2015 07:04 )

Copak máš telce zrní nebo utíká? Šlo o seriál Stopy života z prostředí psychiatrické léčebny, ale ten vynahradila hoďka na zdejší diskuzi, to vyjde zhruba nastejno, viz tapetáři a jiní záškodníci.

vosavopruz ( 27. března 2015 22:14 )

Já notebook nemám,stahuju serialy a filmy z počítače a pouštím si je na telce,ale ted mě televizor zlobí. A jaky tvůj oblíbený serial nebyl v pátek odvysílán V dubnu bude nová tv stanice Kino Barrandov.

naidka ( 27. března 2015 21:34 )

S těma koulema je mi to jasný hned od začátku, že asi byly s rumem. Já se na filmy na noťasu nedívám, je to moc malá obrazovka, to mě nebaví. Ale může mě naštvat, když běží seriál, najednou ho přeruší a začnou ho dávat znovu od 1. dílu. Na to je expert TV Barrandov, darebáci , mě vytočili.

vosavopruz ( 27. března 2015 21:24 )

jestli je to starej serial tak hledej na uloz.to nebo fastshare.cz Já mám na PC serialy komplet(hlavně kriminálky),ale zlobí mě zase televize ty čokoládové koule vařil ten Šéf(kluci mu tak říkali),byl kuchař

naidka ( 27. března 2015 21:07 )

V tomto případě tam čárka být nemá. Mně dnes nedali můj páteční seriál , tak jsem slušně řečeno pořádně nas..upená.

Zobrazit celou diskusi