Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitelka přišla do školky opilá: Dostala na hodinu výpověď

Učitelka přišla do školky opilá: Dostala na hodinu výpověď
Učitelka přišla do školky opilá: Dostala na hodinu výpověď  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: cad - 
26. března 2015
15:12

Měla se starat o svěřené děti! Učitelka mateřské školy v Moravských Budějovicích na Třebíčsku Jitka K. (48) však po učebně překvapivě vrávorala. Přišla do školy na mol opilá!

„V pondělí jsme obdrželi oznámení od ředitelky školky, že má podezření, že jedna z učitelek jeví známky opilosti,“ informovala Blesk mluvčí policie Dana Čírtková. Do mateřské školky okamžitě vyrazila policejní hlídka. „U podezřelé učitelky byla provedena dechová zkouška na alkohol. Žena nadýchala 1,3 promile alkoholu,“ zdůraznila policejní mluvčí.

Dnes už bývalou učitelku Jitku K. se Blesk.cz nepodařilo zastihnout. Policistům se prý vymlouvala na zbytkový alkohol z předchozího večera.

„Je to politováníhodná situace, ale o děti bylo postaráno, byla u nich ještě jedna paní učitelka,“ řekla Blesk.cz vedoucí učitelka Hana Vorlíčková. Učitelka Jitka K. už ve školce nepracuje, byl s ní okamžitě rozvázán pracovní poměr.

„Za ohrožení pod vlivem návykové látky ženě nyní hrozí rok vězení, nebo peněžitý trest a zákaz činnosti,“ dodala mluvčí Čírtková.

mortis69 ( 26. března 2015 17:42 )

Jistě,zákony platí pro všechny Takže dát dejchnout Milošovi a od zítra máme novou prezidentskou kampaň

sores ( 26. března 2015 16:20 )

Svi.ně odporná uchlastaná, ještě že to neodneslo nějaké dítě.Mít tam děcko, tak tam na ní vlítnu a tu drž.ku jí rozsekám na cucky. Pak bych to šla oznámit a dostala bych jen podmínku, jak to v Česku chodí.

petrkramnypresident ( 26. března 2015 15:49 )

Hm byla na mol opilá a kvůli tomu ji vyšetřuje Policie?

hejhej ( 26. března 2015 15:43 )

Opilá učitelka dostala na hodinu výpověď. Tak by to mělo být v každém zaměstnání i v parlamentu!!!!! Pak by tam neoxydoval ožrala Kalousek a jiní, jemu podobní.

zauber ( 26. března 2015 15:25 )

Nojo, když dostala výpověď jenom na hodinu, tak to si jistě zašla do nejbližší hospůdky na jedno. Pak po hodině přišla, aby konečně ty děti něco naučila.

Zobrazit celou diskusi