Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horory o piraních nelhaly: Zubaté čelisti roztrhaly během pár vteřin maso na cucky!

Piraně rozcupovaly maso vhozené do vody během několika vteřin. Vypadalo to jako v hororu.
 (Autor: reprofoto youtube.com/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
20. března 2015
10:27

Všechny ty děsivé horory o krvelačných piraních, které odtrhají z člověka maso během několika vteřin, nelhaly! Na vlastní oči se o tom přesvědčil rybář v brazilském přístavu. Kuchal v něm vnitřnosti ryby, které pak hodil do vody. Z toho, co se dělo pak, jde mráz po zádech...

Ve vodě se totiž nacházelo nebezpečné hejno piraní. Jakmile vycítily v amazonské řece krev, vrhly se po vnitřnostech a začaly je cupovat ploutev neploutev. Voda se zběsile rozvířila a dravé ryby se začaly rvát o své sousto.

Když to rybář viděl, krvelačnost piraní ještě přiživil. Do vody naházel další maso, což mělo za následek okamžité zvíření hladiny. V řece by se v tu chvíli koupal jen bláznivý sebevrah.

Rychlost, se kterou maso zmizelo, je děsivá. Piraně jsou v hejnech smrtící. Útoky na člověka přitom nejsou výjimečné. Jejich poslední obětí se stala v brazilském Monte Alegre teprve šestiletá holčička.

Při plavbě s babičkou na kanoi spadla do vody, piraně na ni zaútočily a ohlodaly jí nohy. Dívenka pak zraněním podlehla v nemocnici. Ztratila příliš velké množství krve...

Video Piraně roztrhaly maso vhozené do řeky. - youtube.com
Video se připravuje ...

japos22 ( 20. března 2015 16:36 )

Vy jste V O L O V É

Zobrazit celou diskusi