Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bývalí elitní vojáci britské armády vytvořili speciální jednotku: Jedeme střílet džihádisty!

Autor: Štěpán Šimůnek, zrk - 
17. března 2015
17:59

Ze zvěrstev barbarů z Islámského státu se jim zvedá žaludek. Proto se osm bývalých elitních vojáků britské armády rozhodlo zformovat speciální jednotku, která má jediný cíl: Lov džihádistů!

Mezinárodní útvar dobrovolníků. Tak zní oficiální název jednotky, jejíž členové však vymysleli výstižnější přezdívku »Lovecký klub ISIS« (ISIS = Islámský stát v Iráku a Sýrii). „Zničíme vás i zlo, které představujete,“ vzkazují svalovci džihádistům přes svůj facebookový účet, který už byl ovšem mezitím zrušen.

Lovci, kteří do svých řad přijímají všechny schopné anglicky mluvící dobrovolníky, mají v plánu vyrazit v nejbližší době do Sýrie, kde budou po boku Kurdů střílet džihádisty. „Nejsem rasista, fašista ani antiislamista. Jen jsem už nemohl přihlížet zvráceným zločinům Islámského státu,“ řekl deníku Evening Standard šéf party, který si pochopitelně nepřál být jmenován. „Všechno si financujeme sami, někteří z nás například prodali auta. Máme vlastní zbraně i vlastní uniformy, podobné těm, které nosí britští vojáci.“

Dobrovolnická jednotka má i svůj znak. „Je to blesk zkřížený s mečem, doplněný latinským nápisem Cita et Certa, tedy Rychlí a Jistí,“ popisuje šéf. „Jsme zkušení a extrémně efektivní profesionálové s praxí z elitních jednotek. Teroristé se mají čeho bát,“ vzkazuje.

dany2501 ( 19. března 2015 01:13 )

 PIJEME RUM!A HOCHUM PŘEJEME HODNĚ ZDARU PŘI MORDOVÁNÍ TERORISTŮ! Wodpad & Co.

zadnice ( 18. března 2015 11:19 )

Jsou příkladem pro USA v čele s Obamou! Alespoň někdo.

obluda.pb ( 18. března 2015 01:51 )

Tak ať se daří

pfoto1 ( 17. března 2015 22:34 )

 řekl deníku Evening Standard šéf party, který si pochopitelně nepřál být jmenován Přání vyslyšeno

winklos ( 17. března 2015 22:04 )

Ti chlapi jsou opravdu kůra zní a závidím jim jejich odvahu. Jsou vzorem tem všem kecalkum co jenom otravuji lidi na sítích ale sami by pro to neudělali nic poseroutkove. Tito alepoň něco dělají proti tem fanatikům co by chtěli ovládnout svět. Ještě by se měla najít parta a jít do Ruska vystrilet ty agresory z Kremlu.

Zobrazit celou diskusi