Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdyby si nezlomila zub, už by byla mrtvá: Dentista odhalil rakovinu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: so - 
17. března 2015
06:30

Zlomený zub jí zachránil život! Kdyby totiž Britka Lisa Epsom (34) nenavštívila dentistu, ten by neobjevil velký a tvrdý nádor v jejích ústech a zákeřná nemoc by se pomalu rozlézala, až by čtyřnásobnou matku zabila.

Lisa se za to velmi stydí, ale zub si zlomila tak, že otvírala synovi lahev džusu. Víčko prsty prostě odkroutit nešlo. Na druhý den si došla ke svému zubaři s tím, že za pár minut bude její chrup zase v pořádku a ona se vrátí zpátky domů.

Jenže chyba lávky! Pozorný zubař objevil v jejích ústech velký a tvrdý výstupek a Lisu hnal přímo na onkologii na testy. A ty byly nekompromisní: žena má zevnitř líce rakovinný nádor velikosti golfového míčku, který se neustále rozrůstá.  

Musela urychleně na operaci, během které jí nádor vyřízli. Bohužel i s půlkou obličeje. Chybějící tkáň pak lékaři nahradili odebranou tkání z jejího stehna. Kompletní zákrok trval 14 hodin. 

Na poslední prohlídce mi řekli, že jsem zcela v pořádku. Po těch operacích obličeje už sice nikdy nebudu vypadat jako dříve, ale to je mi jedno. Vždyť jsem mohla být už pár týdnů mrtvá,“ říká dnes Lisa. Postěžovala si, že lidé na ni civí na ulici, jako by měla nějakou nakažlivou nemoc.

Ale to je jen malá cena za to, že žiju a uvidím všechny své děti vyrůstat,“ zakončila svobodná matka z jihovýchodního Londýna, která vychovává Maisona (6), Tiffany (2), Sarah (14) a Natashu (12).

ninga ( 17. března 2015 10:47 )

to byl míček na minigolf ;-)

sores ( 17. března 2015 09:58 )

Pokud člověka v životě občas neprovází štěstí a náhody tak má smůlu. Ve štěstí je obsaženo naprosto vše.Paní měla hodně velké štěstí.Hlavně že žije dál pro své děti.

Zobrazit celou diskusi