Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Býk ho nabral rohem do oka a prorazil mu lebku: Chovatel byl na místě mrtvý

Autor: Jiří Čada - 
16. března 2015
14:50

Děsivou smrt ošetřovatele (50) býků v zemědělské společnosti ve Věžnici na Jihlavsku vyšetřují od pondělního rána policisté a pracovníci inspektorátu bezpečnosti práce.

„Muž vstoupil mezi býky tak nešťastně, že jeden z nich ho nabral rohem do oka. Prorazil mu očnicový oblouk až do hlavy a muže pak několik metrů odhodil. Ten na místě svému zranění podlehl,“ popsal tragickou událost inspektor bezpečnosti práce Zdeněk Charvát.

K neštěstí došlo krátce po šesté hodině ranní, když se zemědělci od stáda pokoušeli oddělit dva býky, kteří měli putovat na jatka. „K útoku došlo naprosto nečekaně, nikdo netuší, co se stalo,“ informoval Blesk.cz jeden ze zaměstnanců, který si nepřál být jmenován. Ošetřovatelé měli podle jeho výpovědi na místě k dispozici mechanické zábrany pro oddělování zvířat.

vrahrychtar ( 16. března 2015 17:40 )

to je zas bleskova bejkovina

naidka ( 16. března 2015 16:39 )

Vaše fenka tam nechtěla a vy jste tam chodili i za tu cenu, že si to budeš tak dlouho pamatovat? Na jatkách musí pracovat lidi citově otrlí, kteří neberou zvířata jako živé bytosti, které by měli nebo mohli litovat, berou je jako pracovní nástroj, nic víc.

naidka ( 16. března 2015 16:23 )

Pracovní úraz s následkem smrti aneb kdo s čím zachází, tím také schází.

ninga ( 16. března 2015 15:55 )

v osmdesátých letech jsme chodili na jatka pro výsekové maso pro psa; hnusný pach krve, strachu a smrti se tam vznášel tak intenzivně, že jsme naši čubu ani nemohli brát s sebou. jednou jim tam utekl bejček a předvedl na dvoře šílený tanec o život. kdyby šlo zvířata zabíjet nějak míň hnusně ... ? i ty divný lidi tam mi přišli tím vším poznamenaný

salto ( 16. března 2015 15:41 )

Šerife, vaši ženu nabral na rohy bejk. Šerife, slyšíte, vaši ženu nabral na rohy bejk...Slyším, ale nemůžu se smát, mám zlomený žebra

Zobrazit celou diskusi