Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dzihádisté z ISIS zavraždili 9 údajných špionů: Na videu je nejdřív donutili k doznání

Autor: haj - 
15. března 2015
10:45

Islámští radikálové z teroristické skupiny Islámský stát zveřejnili další hrůzné video masové vraždy devíti lidí. Na nahrávce jsou nejprve zajatci donuceni se přiznat k tomu, že jsou špioni, kteří zjišťovali informace o umístění teroristů. Poté je vidět jejich brutální poprava.

Video začíná netradičně v kanceláři nejmenovaného velitele ISIS, který v úvodu videa mluví o údajné skupině zvědů. „Naše vyšetřování prověřil soudce a po sesbírání důkazů byli odsouzeni k smrti za zradu Alláhovy víry,“ pronese muž na videu o osudu údajných špionů.

Nahrávka pokračuje rozhovory s jednotlivými zajatci. Ti byli nejprve v poutech dovedeni na most na neznámém místě na Středním východě a jejich maskovaní věznitelé je nutili pod pohrůžkou smrti se do kamery přiznat ke zradě muslimské víry. Vyděšení zajatci musí odpovídat na otázky a rovněž přiznat špionáž a zjišťování umístění, pohybu a výzbroje teroristické skupiny.

V dalším záběru pak je všech devět mužů vyrovnaných do řady. Teroristé poručí, aby si klekli na kolena na zem. Zajatci mají převázané oči a zavázané ruce za zády. Bojovníci ISIS jim u hlavy drží zbraně a bez váhání zmáčknou spoušť. Oběti sebou trhnou a jejich ochablá těla následně dopadnou na prašnou zem.

Národnosti a zaměstnání zemřelých mužů jsou zatím neznámé. Tento týden se jedná už o druhé video brutálních vražd Islámského státu. Předchozí video ze čtvrtka ukazovalo podobnou smrt osmi lidí.

 

ruudazvostravy ( 15. března 2015 13:31 )

 Jó,tendle Čýhát se s tím holt nese*re.Hajlala hajlala Alách akbár , pyc pyc a facka fůnus Volšany.

babana ( 15. března 2015 12:10 )

a kávu, co jím vařil, koupil u žida

babana ( 15. března 2015 12:09 )

Stále dokola totéž... Dokud plošným úderem tu salámistickou zločinnou sebranku ISIS nevysmaží, tak to bude pokračovat dál.

tajna1509 ( 15. března 2015 11:16 )

 tomu take nerozumim kdyz vedel co se tam deje ze tam jel pracovat - soudny clovek by urcite radeji hledal jinou zemi kdyz uz musel odjet jinam kvuli praci - to chapu v cesku lidi nemaji pomalu co jist i kdyz pracuji PROHNILA CESKA ZEM

Zobrazit celou diskusi