Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Michaláková se mohla setkat s dětmi: Přišel ale jen jeden syn!

Autor: ČTK, dce - 
13. března 2015
19:39

Eva Michaláková, které norské úřady odebraly děti, se odpoledne v Norsku setkala se svým mladším synem. Viděla ho po roce. Starší chlapec na schůzku nedorazil. Matka bude usilovat o další setkání.

Podle lednové dohody se sociálními pracovníky má matka syny vidět dvakrát ročně po 15 minutách. Pokud si to děti přejí, může trvat schůzka déle.

Eva Michaláková měla povolení setkat se po roce opět se svými dvěma syny, kteří jí byli před čtyřmi lety odebráni za sexuální obtěžování a další prohřešky. Veškerá obvinění ale Michaláková odmítá. S oběma syny se sice měla setkat zvlášť, ale přišel jen mladší David (6). Proč Denis (9) na schůzku nedorazil, není známo.

Chlapci byli odděleni kvůli domnělému špatnému vlivu staršího Denise na Davida, také kvůli údajným roztržkám mezi chlapci. I to Michaláková odmítá – chlapci se vždy rádi viděli a objímali se. „Na jedné z předchozích schůzek řekl Davídek Denískovi, že je to ten nejlepší bratříček na světě. Jen těžko jsem zadržovala slzy,“ řekla Michaláková Blesk.cz.

ikolop ( 14. března 2015 02:22 )

Je vidět, že fotky na SF svobodneforum.cz komentuje chlap (pravičácký agresor Šafr ?) či mladé bezdětné holky, resp. tupé, nezkušené, tzv. debilní mužské boží hovado, sorry, žalobu nepodávejte. Všechna batolata zkouší nápodobou vše, co vidí, tj. vč. utírání zadní části mámy, tety, kohokoliv, koho uzří u utírání "zádele". Samozřejmě to matka, teta nenechá zajít tak daleko, aby dítě utíralo anál, nechá batole jakoby utřít záda, nohu nasucho apod. Dítě se učí "kopírováním" svých rodičů a lidí kolem sebe. V redakci SF jsou tzv. blbouni nejapní, k pozvracení s pravičáckými manipulátory a hysterickými výpady proti matce a tetě, a to místo toho, aby se zastali českých dětí a českých rodičů, jak by to udělaly některé jiné státy. Zkušené staré matky (VŠ+SŠ), které vychovaly dohromady 5 dětí a 7 vnoučat

Zobrazit celou diskusi