Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chovají se jako zvířata, zemřou jako zvířata: Iráčtí vojáci masakrují teroristy ISIS!

Autor: shp - 
13. března 2015
16:26

Uřezávání hlav, mrzačení, shazování z budov vstříc smrti. Nic, co bychom v řadách teroristů z ISIS ještě neviděli. Jenže tentokrát jsou to právě islámští radikálové, kdo jsou před smrtí děsivě ponižováni a týráni. Iráčtí vojáci jim za jejich nelidské praktiky oplácí stejnou mincí.

Děsivé snímky, které nahánějí husí kůži, se objevily na sociálních sítích. U všech zní stále dokola jedno slovo. Tím je pomsta. Jen a jen pomsta!

Iráčtí vojáci, jejichž ženy jsou unášeny a znásilňovány, jejich příbuzní mrzačeni, se už ani nesnaží udržet, aby se k zajatým hrdlořezům ISIS chovali lidsky.

Mučí je, zaživa jim uřezávají hlavy, vysmívají se jim, než je popraví kulkou do čela. Za těmito masakry přitom podle dostupných informací stojí irácké speciální jednotky vycvičené americkou armádou.

Humanitární pracovníci jsou záběry zděšeni a vedení irácké armády již přislíbilo vyšetření těchto hrůz. Krveprolití při bojích s ISIS však jen tak neskončí.

atakdale ( 2. června 2015 09:21 )

 tak je to správně!

abzk ( 31. března 2015 12:50 )

Je za tím hlavně Brusel Poslat celou EU do prddele a v každé zemi přinutit politiky aby jednali skutečně ve prospěch svojí země a lidí, jinak že půjdou od koryt, třeba i po palici a z hodně velký vejšky, jak je při defenestraci zvykem. Na nepřátele se musí tvrdě, jedno jestli to jsou islamisti nebo politici ohrožující způsobem vykonávání úřadu vlastní zem.

abzk ( 31. března 2015 12:42 )

abzk ( 31. března 2015 12:42 )

abzk ( 31. března 2015 12:41 )

to tam napsali pro takový trouby, jako seš ty, aby se měli z čeho radovat

Zobrazit celou diskusi