Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šaty jako z hororu: Nakupování v podezřelých čínských obchodech se jen tak nevyplácí!

Autor: shp - 
13. března 2015
06:00

Nakupování přes internet prošlo za posledních pár let značnou evolucí a je mnohem bezpečnější. Na Západě. V Číně můžete dopadnout stále hodně špatně. Třeba jako tato žena, která si objednala na stránce Taobao originální vykrojené šaty a dostala neuvěřitelnou hrůzu.

Nakupování šatů přes internet je vždy risk. Nikdy nevíte, zda vám dobře padnou, zda bude materiál kvalitní, apod. Jenže asi málokdo naletěl na lákavé fotky krásných šatů, aby pak oblékl tuto hrůzu.

Šaty byly nejspíš ušité někde na koleně v polorozpadlé textilce. Nejenom že naprosto neodpovídají předobrazu na fotografiích, ale že je střih křivý jako šikmá věž v Pise, by poznal i šilhající jedinec.

Frustrovaná žena se alespoň pochlubila fotkami, jak šaty skutečně vypadají, na internetu. Snaží se varovat ostatní před nakupováním v podvodném obchodě. Při pohledu na šaty je asi jasné, že spolehlivost prodejce nebude taková, aby jí je vyreklamoval.

V galerii naleznete i další hrůzné šaty z čínských on-line obchodů!

jir.ass ( 18. dubna 2015 19:31 )

I když prase navléknete do šatů od Versáčeho, pořád to bude prase. Nebude vypadat jako laň. Za to nemůžou šaty, ale jen její mozek.

antonuis.j ( 18. dubna 2015 11:22 )

Přesně, pochopil bych, kdyby si po vyzkoušení uvědomila, že na to prostě nemá postavu, hodila by je do popelnice (nebo se je pokusila vrátit, dejme tomu), ale že se v nich vystaví na netu, to fakt nechápu ani malinko. Copak je tak hloupá a tak strašně namyšlená na svou postavu, že se takhle shodila? Ta aby teď nevyšla na ulici, má z ostudy kabát. Vlastně - ze šatů.

antonuis.j ( 18. dubna 2015 11:18 )

To si PLeskoni dělají (_I_), ne? Ta ženská má v hlavě asi seno a piliny, když si se svou špekatou a tučnou postavou koupí šatičky vhodné pro štíhlounkou holčin, a pak se diví, že jí nesluší. S takovou špekatou figurou by měla mít soudnost, a ne se ještě vystavit na netu. Ta se tedy shodila maximálně, jitrnice to svede na šaty, fakt mi to rozum nebere, jak může být tak tupá.

taktone ( 13. března 2015 18:31 )

Však dneska, když jde špinavá svi.ňa bez spoďárů tak to je IN, čím víc se obleče jako curva tak to je světovější

popocatepetl ( 13. března 2015 14:07 )

Ta nejmladší je ještě nemá? Tak šup pro ně! Pěkně přes eBay, ty budou tak za pět stovek i s poštovným a každou noc bude celá investice zptátky, když se holka bude trochu otáčet (hlavně po půlnoci, když už klienti moc nevidí)!

Zobrazit celou diskusi