Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Orlová, která vraždila ve Žďáru: Pohřběte mě obličejem dolů, jako upíra!

Autor: ljš - 
12. března 2015
18:58

Byla přesvědčená, že ji pronásleduje soused. Když ji proto zavřeli do blázince, dostala se ven lstí a šla zabíjet. Vražedkyně Barbora Orlová znalcům vysvětlila, proč si jako cíl útoku vybrala Žďár nad Sázavou. A jaký děsivý vzkaz nechala před útokem.

Na uzavřené oddělení psychiatrické léčebny se Orlová dostala poté, co pobodala učitelku v havířovské školce. Podle MF Dnes, která má k dispozici její spis, si už několik měsíců předtím koupila atrapu samopalu a vytipovala si jinou školku v Praze. Nakonec svůj plán ale na poslední chvíli zrušila a odhodlala se až v květnu 2012.

Útok spáchala, aby policisty upozornila na svého souseda Jiřího, o kterém byla přesvědčená, že ji pronásleduje. Když na psychiatrii pochopila, že jí nikdo neuvěří, začala předstírat, že se léčí. Ve všem naoko plně spolupracovala. Už měsíc před propuštěním ale přestala brát léky a vyhazovala je i během ambulantní léčby.

Démon Jiří ji neopustil, a tak si Barbora koupila vojenský nůž a začala hledat nový cíl. S hlasem Jiřího se prý bavila o Rusku, odkud pocházela její prababička. Přitom jí měl vnuknout myšlenku, že se v Česku nachází Stalingrad.

"Na internetu jsem pak našla, že se tak jmenuje restaurace ve Žďáru. Tam mě ale neubytovali, takže jsem si objednala pokoj v hotelu Jehla. Definitivně jsem chtěla vyřešit své problémy s Jiřím. Upozornit na člověka, který chce se svým aparátem ovládnout lidstvo," řekla policistům při výslechu.

Ze spisu také vyplývá, že se skutečně chtěla nechat policisty zabít. Už před havířovským útokem totiž zanechala vzkaz, ve kterém sepsala požadavky, jak se má nakládat s jejím tělem. "Žádný obřad, rovnou na hřbitov: BEZ KECŮ!!!! Beze jména a rakve. Stačí látka, chci být obličejem dolů!!!"

Noname_ ( 17. srpna 2017 17:45 )

Orlová byla pod vlivem mind control zbraní, je to retardovní experiment CIA. Mně stejná organizace zabila mind control zbraněmi matku, aby mě o tom přesvědčili, zabili ji v den, kdy zabili Kennedyho, 22. listopadu.

dingous ( 13. března 2015 12:04 )

hofihofiusevne nemocny neodpvida za sve ciny nikde na svete, a zadny lekar nerozezna co se mu v bedne vlastne deje, zbyva jen izolace, nic jineho. . no, Hofi, takže ona klidně může předstírat nemoc, aby beztrestně kradla ? Potom zase předstírá, že bere léky a že se už uzdravila ? PŘECE DOKTOŘI NIC NEPOZNAJÍ- Dobrej kšeftík !

montyjack123 ( 13. března 2015 11:45 )

 Tak to by ji mely taky vrazit kul do srdce. Ted vazne. Pri podavani uklidnujicich leku injekci ji fouknout trochu vzduchu do zily a je po problemech.

mak ( 13. března 2015 10:22 )

Byl bych ochoten akceptovat, že se z mých daní platí její pobyt v uzavřené a zabezpečen léčebně - předtím, než zavraždila, tam měla být a zůstat. Nejsem však ochoten akceptovat, že z mých peněz se platí všichni ti rádobyznalci a soudci, co podepisujou propuštění všech agresivních nemocných i jiných deviantů či amnestovaných zlodějů, kteří své činy jen opakují po každém propuštění.

mak ( 13. března 2015 10:20 )

Nikdy nechlastám tak, abych nevěděl, co dělám. A nejde o ni a její nemoc, ale o ty, co ji pustitli, ti by měli nést zodpovědnost, jestliže ona je nemocná. Ti jsou vinni smrtí toho chlapce.

Zobrazit celou diskusi