Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čech Pavel unesený v Libyi teroristy: Jeho manželka se zhroutila!

Autor: shp - 
12. března 2015
09:52

Je bílá jako stěna, zamlklá a její psychický stav je špatný. Z pochopitelných důvodů. Manžela ženy, Čecha Pavla H. (50), totiž unesli v Libyi islámští radikálové. Manželka psychický tlak nevydržela a zhroutila se. O jejím stavu informoval web TN.cz rodinný přítel Stanislav, který ji navštívil.

Nejbližší příbuzní Pavla H. jeho únos teroristy nesou velmi špatně. Nejhůře je na tom jeho manželka, která se ve dne v noci strachuje o jeho život.

Stanislav se s jejím manželem, se kterým má tři děti, zná dlouhé roky. Rozhodl se ji proto v této těžké situaci navštívit. „Já jsem s ní mluvil, ale ona toho moc neříká. Je úplně bílá a vůbec, komu by to přidalo,“ řekl Stanislav webu.

Ona je ve špatném stavu. Přiletěla jejich dcera ze zahraničí a taky asi její sestra jako psychická podpora,“ dodává. Ženě by se s přáteli pokusil pomoci i finančně.

My bychom se na něj i složili, říkal jsem jí, že bych dal za něj poslední peníze. Co jí mám říkat povzbudivého? Nemluví, je špatná a do práce asi nechodí,“ doplnil kamarád uneseného. Pavlovu celou rodinu trápí bezmoc a neinformovanost.

Zjišťoval jsem nějaká fakta přes bratránka, ale nevíme nic konkrétního. Nevíme nic,“ přiznal Stanislav. „Jestli je naživu, co za něj budou chtít, nevíme nic a čekáme na zprávy,“ uzavřel.

Video Zprávy: Islamisté unesli Čecha! A Krainová s hollywoodskou hvězdou! - Blesk TV
Video se připravuje ...

popocatepetl ( 12. března 2015 20:09 )

A přesto to někteří hlupáci (hlupačky?) nepochopí. Ani po lopatě.

dzambulka007 ( 12. března 2015 16:27 )

Jdi do (_!_) s těma dvěma debilníma 3,14čama. Lidé popsali pouze realitu, krutost a zlo vypadá úplně jinak, imbecile.

sabaton ( 12. března 2015 14:24 )

Měla se hroutit, když ho tam posílala! Tak dopadají hamyžní nenažranci,

kupredu-leva ( 12. března 2015 13:02 )

Džihádisté statečně bojují proti prohnilému Západu a proto jsme jim my, komunisté, dodávali zbraně. A vidíme, že to bylo správné, naši soudruzi džihádisté podřezávají a střílejí do týla jen individua z kapitalistických zemí.

pu-erh ( 12. března 2015 13:01 )

článek jsem ani nečetla...stačil mi nadpis...hlavně, že se má bulvár na čem živit!! Je mi z toho tady zle... jak napsal gaysknirem..Proč touží lidi po cizině? nízké platy a taky protože valná většina čechů (úmyslně s malým č) je banda závistivých a pomlouvačných hlupáků...to je vidět i z diskuzí pod články...

Zobrazit celou diskusi