Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hledá se Putin: Zrušil i plánovanou cestu do Kazachstánu

V opozičních médiích se objevily spekulace, že za Němcovovou vraždou stojí právě Putin s Kadyrovem.
V opozičních médiích se objevily spekulace, že za Němcovovou vraždou stojí právě Putin s Kadyrovem.  (Autor: Foto: Reuters, Profi media.cz)
Autor: ČTK - 
12. března 2015
09:28

Podle moskevského rozhlasu se Vladimir Putin na veřejnosti neobjevil bezmála týden. Poslední vystoupení šéfa Kremlu před kamerami se konalo minulý týden ve čtvrtek, kdy se Putin v Moskvě setkal s italským premiérem Mateem Renzim. Cestu prezidenta do Kazachstánu, plánovanou na konec týdne, Kreml bez vysvětlení zrušil.

Státní média o aktivitách prezidenta sice informovala, obrázky s Putinem se ale nikde neobjevily. V úterý oznámila kremelská média Putinovo setkání s šéfem Jamaloněneckého autonomního okruhu, podle zdrojů agentury RBK se s ním ale prezident setkal už minulý týden.

Putinova cesta do Kazachstánu, kde se měl sejít s prezidentem Nursultanem Nazarbajevem, byla bez vysvětlení odvolána, stanoven nebyl ani její nový termín. V kazašských médiích se objevily zprávy, že ruský prezident se zřejmě necítí dobře. Kremelský mluvčí Dmitrij Peskov ale jakékoli Putinovy zdravotní problémy popřel.

Novináři početných ruských státních médií sledují hlavu státu na každém kroku a tiskový odbor Kremlu neváhá o Putinových aktivitách široce informovat. Dvaašedesátiletý politik je v Rusku na vrcholu své popularity, po anexi ukrajinského Krymu se v očích vlasteneckých Rusů stal národním hrdinou.

andula1 ( 12. března 2015 15:39 )

ty polomozku ty si myslíš, že o tobě nevíme,kdo píše sms ze skrytého čísla my se s Pavlem vidíme denně a to tě sere a bude pro tebe noční můra jak nás rozeštvát ty lidská hyeno a zrudo...polib mi *** ,jedeme spolu dál a piš si co chceš si mu u ***e

andula1 ( 12. března 2015 14:57 )

Nebudu se opakovat ale musím.nebezpečný je kůň zezadu,beran zepředu a blbec ze všech stran. To na tebe omezenče sedí,o Pavla se nestarej všechno je OK, TO TI NĚJAK UŠLO A VIDÍME SE KAŽDÝ DEN,ALE OMEZILY JSME KONTAKT PO TELEFONU ,PŘES MEILY ATD,VŠE NA TAJNAČKU. pAVEL NENÍ MOJE NOČNÍ MŮRA,ALE TOBĚ HOVADO LEŽÍ MOC V ŽALUDKU MY VÍME ,ŽE SI PRVOTŘÍDNÍ SVINĚ A HNUS O KTERÝHO BYCH SI NEOPŘELA ANI KOLO.tAKŽE SE LIDSKÁ HYENO NESER DO NÁS ,NEODPOSLOCHÁVEJ HOVORY A DRŽKU TOBĚ ROZKOPE NĚKDO JINÝ,NEBUDEŠ ANI VĚDĚT KDO,MĚJ SE NA OBZORU TY HYENO KTERÁ SE JENOM PŘETVAŘUJE A PŘEVLÉKÁ. vÍME O TOBĚ TY ŠPÍNO A ZRUDO A BESTIE.

1nostradamus1 ( 12. března 2015 14:47 )

nenašli, mí dobří rádcové ?nemohli, Putin sa rozhodol vydržať piť v non-stop bare do záverečnej...

1nostradamus1 ( 12. března 2015 14:16 )

a je to tu! ďalšie neuveriteľné skutky Putina: Putin odklonil nebezpečný asteroid od Moskvy ( rádio Jerevan doplnilo: ..da, no, toľka v Čeľjabinsk ! ) Putin presvedčil zemana : Milošu, *** se neříká! ( radio Jerevan: tože pravda, no zeman přesto pořád poslouchá kundí řev ) Každý ruský car mal svojho Rasputina, iba Putin je jeden v jednom

tochadda ( 12. března 2015 14:12 )

Ještě nevyschlo bláto na ukrajinských polích, ofenzýva se odkládá...

Zobrazit celou diskusi