Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opilá ochranka Baracka Obamy: Nabourala s autem do Bílého domu!

Autor: shp, ČTK - 
12. března 2015
07:08

Průšvih, který smrdí chlastem! Ochranná služba amerického prezidenta Baracka Obamy vyšetřuje dva své příslušníky, kteří nabourali se svým vozem do bezpečnostních zábran u Bílého domu, když se vraceli z noční pitky. Oznámil to ve středu ve Washingtonu mluvčí prezidentské ochranky Robert Hoback.

K incidentu podle mluvčího došlo minulý týden ve středu, kdy se oba muži vraceli z oslavy. Vyšetřování vede generální inspekce amerického ministerstva vnitřní bezpečnosti. Oba agenti byli postaveni mimo službu.

Podle listu The Washington Post jeli příslušníci Obamovy ochranky ve služebním automobilu poté, co "propili celou noc". Jeden z nich je údajně členem nejužšího okruhu prezidentových ochránců. Tajná služba Spojených států (USSS), jak zní oficiální název ochranky, se v uplynulých letech potýkala s opakovanými blamážemi.

Jedna z nejvážnějších se udála loni v září, kdy bývalý americký voják Omar Gonzales přelezl plot u Bílého domu a pronikl do sídla amerického prezidenta, než jej ochranka zadržela.

Kritice čelili agenti již v roce 2012, neboť před návštěvou prezidenta Baracka Obamy v Kolumbii trávila asi desítka členů ochranky večer s najatými prostitutkami.

salto ( 12. března 2015 10:47 )

Určitě to byl on a měl flašku v papírovým pytlíku

moiaza ( 12. března 2015 08:46 )

Blesku, nepomlouvej naše zachránce, spojence a náš vzor!

salto ( 12. března 2015 08:37 )

Ten Putin má prsty všude, ožere i ochranku

politikus ( 12. března 2015 08:21 )

Muslime Baracku Husseine Obamo. Postav si ochranku z členů Islámského státu, který si fakticky stvořil!

andorea ( 12. března 2015 07:44 )

Pokud by se jednalo o ochranku českého prezidenta, tak mne to bude zajímat. Jestli chlastají Obamovi ochránci nebo ne a do jaké míry to ovlivnilo jejich službu, je mi celkem jedno. Svůj bordel ať si vyřeší sami.

Zobrazit celou diskusi