Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zabil Breivik 77 lidí kvůli sexuální frustraci ve vztahu s matkou? Podle knihy spolu spali v jedné posteli

Autor: dce - 
11. března 2015
13:46

Anders Breivik v roce 2011 při masakru zabil 77 lidí a dalších 300 zranil. U soudu své činy obhajoval jako akt, který měl Norsko uchránit před muslimy. Ale nová psychologická kniha odhaluje, že Breivika k zoufalému činu donutil incestní vztah s jeho matkou.

Jeden z nás, tak se jmenuje kniha Asne Seierstad, která popisuje nové teorie, proč Breivik v roce 2011 zahájil otřesný masakr, který otřásl celým Norskem. Podle Asne, která vyslýchala i Breivikovu matku Wenche Behringovou, byl Breivik extrémně sexuálně a emočně frustrovaný už jako dítě. 

Wenche trpěla paranoidní schizofrenií, stejně jako její matka, Breivikův otec byl odtažitý diplomat, který nebyl skoro vůbec doma. Wenche navíc svého syna na víkendy „odkládala“ k mladému páru, protože sama se o něj nebyla schopná starat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu...

Mladého muže se dokonce zeptala, zda by mu Breivik mohl občas sahat na penis, aby se u něj lépe vyvíjela sexualita. Breivikova „víkendová rodinka“ byla znechucena. Navíc vyšlo najevo, že už od čtyř let s Breivikem matka spala v posteli, rozhodně to ale nebylo ve vší počestnosti.

Ve třinácti se Breivik přidal do gangu a začal vandalizovat budovy svými graffiti. Podepisoval je jménem Morg – podle postavy popravčího z komiksů, který popravuje své blízké. Později ale přesídlil mezi ultrapravičáky, kde se zrodila jeho nenávist k přistěhovalcům.

Ve dvaceti své matce koupil sexuální pomůcku, když byla smutná po rozchodu s přítelem. Dokonce se jí neustále ptal, jestli ji už použila. „Bylo to velmi znepokojující,“ uvedla Wenche v Asnině knize. „Nesnášel svou matku. V jeho vraždění byl určitý aspekt pomsty,“ uvedla Asne. Wenche zemřela v roce 2013 krátce po dokončení rozhovorů s Asne.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

popocatepetl ( 11. března 2015 19:53 )

Ano, v roce 2011 - a bylo mu v té době 32 let. On už byl kapánek dost dospělý v době, kdy za dětská sociálka vznikla. Myslíte, že ho měla matce odejmout v době, kdy matce věnoval umělý penis, tj. ve věku skoro 30 (když ta sociálka vznikla), a přesunout ho k pečovatelům? (Mimochodem, matka si na něho stěžovala od jeho dětství a žádala úřady, aby ho někde internovaly. No, nestalo se a takhleto dopadlo.)

japos22 ( 11. března 2015 19:13 )

Noři jsou hňupi - sorry - je vidět kam vede 1. místo v životní úrovni na světě, lidský genom se jednoduše nepovedl, příroda musí zkoušet dál

sores ( 11. března 2015 17:09 )

 Na takové lidi by měl být zákon, zabít. Jsou to velmi nekvalitní živočichové a nikdy se z toho nedostanou jenom škodí.

4858 ( 11. března 2015 14:54 )

Člověk má strach doma : vyhozené muničáky,vyhozený panelák i s dětima,šílený vrah střelec nevinných,vrhač polen na dálnici z blázince,vražedkyně ze školy,odebírání dětí rodičům,komunisti....

tetahb ( 11. března 2015 14:42 )

Nějak mi to neštymuje. Říkáte, že nebyla, že je teprve 10 let stará... Breivik řádil v r. 2011. Někde se nám to rozchází.

Zobrazit celou diskusi