Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Krejčíř a Pistorius spolu hrají ve vězení fotbal! Podívejte se na video

Autor: dce, ČTK - 
11. března 2015
12:27

Uprchlý český podnikatel Radovan Krejčíř, který sedí v JAR ve vazbě, a odsouzený atlet bez nohou Oscar Pistorius jsou ve vězení velkými přáteli. Napovídá tomu video, na kterém jsou vidět, jak spolu hrají fotbal. Kolem není žádná stráž ani jiní vězni. Ve věznici to kvůli jejich servisu all inclusive a režimu letního tábora vře.

Video zveřejnil jihoafrický zpravodajský server Daily Sun – podle nich je Krejčíř s Pistoriusem kamarád. Handicapovaný atlet Pistorius si odpykává pětiletý trest za vraždu své přítelkyně, zatímco Krejčíř je v soudním řízení. Drženi jsou v pretorijské věznici Kgosi Mampuru. 

Při trávení volného času je zachytil jiný vězeň na mobilní telefon. Oba jsou prý v téže části věznice a podle serveru za podmínek, o nichž se může ostatním jenom zdát. Pro Pistoriuse a Krejčíře je podle mnohých vězení spíše pobytem na letním táboře a mezi ostatními vězni to vyvolává zlou krev. Ostatní vězni tvrdí, že své výhody čerpají oba muži především díky barvě své pleti.

Video Pistorius a Krejčíř hrají fotbal - The Sun
Video se připravuje ...

 

Oba muži se prý ve vězení chovají jako hollywoodské celebrity! Už loni v listopadu se objevily zprávy, že oba spolu posilují na trenažérech. Ráno prý mají vlastní snídani. Pistorius si dává čaj s mlékem, ovoce a také minerálku. Skoro jako v pětihvědičkovém hotelu!

Během dne mohou oba mimo cely, vyhřívají se na slunci a cvičí nebo hrají na dvoře fotbal. Skoro každý víkend za nimi chodí návštěvy a Pistorius je může navzdory zákazu fyzického kontaktu líbat a objímat. Coby známý sběratel drahých náramkových hodinek prý nosí cennosti, a v cele má dokonce rádio. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

setroseuros ( 27. března 2015 07:49 )

 Jake divadlo hral ten Pistorius pred soudem a zvracel a rval... aby to uhral na par let! A soud mu sednul na lep! a najednou mu nic neni! To jak u nas kdyz chytnou prachace! najednou je lazar a na mrtvici! S Radovanem se v te base nasli Vzdyt ne darmo se rika Vrana k vrane seda.... Jenomze , co je to za vezeni? samy luxus!!! Meli byt na samotce o vode a chlebe,at si taky uziji!!!

japos22 ( 11. března 2015 18:46 )

vrahrychtar ( 11. března 2015 17:07 )

Radovanovi ten fotbalek jde jako kdyby mel taky jenom protezy...

sores ( 11. března 2015 16:54 )

Je to odpornost jak se mají zločinci v base, staří chudáci v domově důchodců jim mohou závidět! Lidi se nebudou bát kriminálu, že budou vědět že se tam budou mít jak na dovolené akurát že nemůžou ven.Za totáče každý vězeň musel tvrdě makat a oni si žijí z našich dani i ti český zločinci.Každý odtamtuď vyleze vyžraný.

vog.ht. ( 11. března 2015 16:29 )

Ještě že vás není víc

Zobrazit celou diskusi