Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Katem byl desetiletý kluk! Islamisté popravili mladíka z Izraele

Autor: zr - 
10. března 2015
22:00

Bestiální metody radikálů z Islámského státu se nezastaví před ničím. Tentokrát zavraždili devatenáctiletého mladíka z Izraele, údajného špióna. Popravu provedl zhruba desetiletý kluk. IS zveřejnil video z popravy, opět natočené v „hollywoodském“ duchu...

Pomalé záběry, jak mladíka vedou. Zarostlého, neupraveného. Za krk ho drží teprve desetiletý chlapec. Islamisté zveřejnili další video, na kterém se vypořádali s údajným špiónem.

Mohamed Musalám byl zavražděn jako izraelský zvěd, který podával informace Mossadu. A to mu bylo pouhých 19 let. Hrůzné video z popravy je o to horší, že katem je další dítě. Které zcela neomylně prostřelilo Mohamedovi hlavu. Vše je zachyceno na třináctiminutovém videu, které Islámský stát uveřejnil. Video začíná „objasněním“ Mohamedovy situace. Chlapec zmizel už loni. Rodiče tvrdí, že jel do Turecka na dovolenou a odtamtud byl unesen.

Izraelská rozvědka však zastává názor, že ze země odjížděl s úmyslem připojit se k radikálům. Ti ho ale „odhalili“ jako pomocníka Mossadu a musel za to zaplatit životem. Mohamed do kamery říká, jak ke svému napojení na Mossad přišel – oslovil ho soused a on souhlasil. Dál popisuje, jak se učil používat zbraně a vydržet brutální výslechové techniky. Jeho úkolem bylo infiltrovat se do islámského tábora a podat o něm informace... Tvrdí ve svém posledním videu. Jenže patrně šlo stejně jako v jiných případech o vynucené „doznání“.

V předchozím videu přitom Mohamed varoval zbytek světa: „Říkám všem, kteří se chtějí podílet na špionážích Islámského státu, nemyslete si, že jste tak chytří, že budete schopní islamisty oklamat. Nemáte šanci uspět.“ Mohamedův otec však stále tvrdil, že neví, jak se mu IS dostal do hlavy, jak ho to donutili říct, ale on ví jistě, že jeho syn špión není.

bandour ( 11. března 2015 12:44 )

je možné, že jsem blb, ale určitě bych nenapsal mýtit s měkkým i.

babana ( 11. března 2015 12:09 )

A ještě na cestu po vyléčení mu dát AK 47 a alespoň 1000 ostrých...

bandour ( 11. března 2015 11:25 )

b.r.s.a ( 11. března 2015 11:21 )

No a kdyby byl takový "" hodný chlapec "" zraněn,tak by mohli převézt k nám, tady ho odoperovat a vyblízat a poslat zase zpět .. je to přeci dítě !! Na Marušku,na Janičku na Bertíka atd... budeme všichni a hlavně deti sbírat víčka a tady budeme tohle !!! podporovat . Proboha kam jsme se to dostali .Pomlátit to všechno , jinak se z toho všichni zblázníme.množí se to jak potkani ,ale chovají se hůř jak ti potkani.Zvíře tohle nedělá!!

marlen52 ( 11. března 2015 10:39 )

naplácat mu perdel parchant. není to dobré začínají se tady moc roztahovat.a nedá se s tím nic dělat.jsou všude. nevím kdo dokáže to zvěrstvo zastavit než bude pozdě.

Zobrazit celou diskusi