Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hyena okrádala důchodce, o které pečovala! Dostala ji fotopast!

Autor: hra - 
10. března 2015
15:51

Místo aby o stařečky pečovala, tak je okrádala! Drzá zlodějka se vyklubala z pečovatelky (23) v seniorském domě, která důchodcům tajně brala peníze. Usvědčila ji fotopast.

Žena okrádala klienty v domově pro seniory ve Čtyřech Dvorech v Českých Budějovicích několik měsíců. Při krádeži byla velmi ostražitá, brala si rukavice, aby nezanechala stopy. Klientům tak od podzimu záhadně mizely úspory a nikdo nevěděl kam.

„K dopadení pomohli příbuzní jednoho z okradených seniorů. V pokoji umístili fotopast, se kterou jinak opatrná zlodějka vůbec nepočítala,“ řekl policejní mluvčí Jiří Matzner. Žena krádežemi řešila své finanční problémy. „Věděla, kdy jaký senior opustil svůj pokoj a šel třeba nakupovat. Klíčem, který ale směla použít jen při krizové situaci, si otevřela a byt důkladně prohledala.

„Peníze brala po menších částkách. K některým klientům se vracela opakovaně,“ dodal mluvčí. Policisté zjistili, že bezcitná straka má na svědomí nejméně 8 krádeží a 2 pokusy. Starým lidem sebrala téměř 70 tisíc. Vedení domova ji okamžitě propustilo. Teď ji čeká soud za krádež a porušování domovní svobody.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

johr ( 11. března 2015 09:40 )

Zase ukazka diskutujiciho dementa Ta ktera okradala byla skutečně hyena )to se jen tak řika hovadum) V obchodě žensky řikaly že ani k volbam nechodila

moiaza ( 10. března 2015 18:32 )

Probuď se! Vládne Babiš!

moiaza ( 10. března 2015 18:32 )

23 let. Havlovo dítě. Proto žádné překvapení. Typický volič ODS a jejich satelitů.

naidka ( 10. března 2015 17:47 )

Vypadá to tak proto ten černý čtverec, začerňující celou hlavu, i když stojí k objektivu zády.

lunatic ( 10. března 2015 16:57 )

Nerozumím tomu,proč by měl existovat zákon na usekávání rukou,když se souběžně řežou hlavy ... a zákon k tomu není zapotřebí

Zobrazit celou diskusi