Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Matka zemřela poté, co s vozem sjela do řeky: Dcerka čekala 14 hodin na záchranu!

Autor: shp - 
9. března 2015
13:32

Zoufale plakala, co jí její malé plíce stačily. Osmnáctiměsíční holčička Lily Groesbeck byla uvězněná v dětské sedačce, která visela v převráceném autě uvízlém v řece po děsivé autonehodě. Její matka byla na místě mrtvá. Malé děvčátko zachránil po 14 hodinách utrpení z vraku vozu kolemjdoucí rybář.

Lynn Jennifer Groesbeck (†25) z amerického Utahu se vracela s dcerkou z návštěvy svých rodičů. S vozem však sjela do řeky Spanish Fork. Auto se obrátilo vzhůru nohama a zůstalo napůl ponořené v ledové vodě.

Matka byla na místě mrtvá, její dcerka však zůstala zaklíněná v dětské sedačce. Sousedé žijící poblíž sice slyšeli náraz, ale když vyšli ven, vůz nenašli. Po dlouhých 14 hodinách od tragédie ho našel až rybář, který šel k řece lovit.

Malinká Lily byla v kritickém stavu, ale přežije. „Vzhledem k okolnostem se jí daří až překvapivě dobře. Doktoři jí dávají naději, že se plně zotaví,“ prohlásila teta dívenky Jill Sanderson.

Žena však z celého srdce smutní po své tragicky zesnulé sestře. „Byla to milující osoba, které by se rozdala kvůli svým bližním,“ prohlásila Jill o Lynn Jennifer.

len.pro ( 10. března 2015 14:39 )

Krom sorese jste ubožáci. Mohlo se stát cokoli, co nehodu zapříčinilo. Jediné co řešíte, že byla špatná řidička. Jakoby nebylo běžné, že zemře řidič, který nehodu nezavinil. Co nejvíc nesnáším, jsou rychlé nejjednodušší a nejpohodlnější závěry, a navíc od tupců.

jahodove_ticho ( 9. března 2015 20:16 )

Kdyby stejně jako make-up měla zvládnuté řízení motorového vozidla, tak se to nemuselo stát. Chudák manžel. Pošle dceru s vypatlanou matkou autem...

vog.ht. ( 9. března 2015 18:23 )

Co nepravdivého je na mém příspěvku, ty morální kouzelníku?

sores ( 9. března 2015 17:09 )

 vog.ht.: ty musíš být hodně zakomplexovaný chudák, tak hnusnou recenzi napíše pouze puberťák bez IQ a inteligence. S tou se člověk totiž musí narodit!Jsi ostuda Česka, nedej bože aby jich bylo víc jako jsi ty.

vog.ht. ( 9. března 2015 16:13 )

Kdyby se držela čů.ráka a vařečky, tak se ji to nestalo

Zobrazit celou diskusi