Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdrogováni, spoutáni a o ruku připraveni: ISIS drsně trestá zloděje ve svých řadách!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: zr - 
6. března 2015
22:31

Zdrogováni, znehybněni a k drsné amputaci připraveni! Na veřejnost se dostaly nové fotky od Islámského státu. Jsou brutální jako vždy. Tentokrát zachycují údajné zloděje. Trest za krádež je prostý: odseknutí ruky. Celý dav přihlíží vykonání rozsudku, zatímco kat sekáčkem na maso koná svou práci.

Se zloději se příslušníci Islámského státu vůbec nepárají. Za krádež se seká ruka. Tento akt zobrazují nejnovější fotografie. Na těch jsou kromě odsouzených a jejich katů také desítky lidí, které hrůznému divadlu přihlížejí. 

Výjimkou nejsou ani malé děti, které si rodiče vysadí na ramena, aby lépe viděly. Odsouzení údajní zloději jsou nadopováni spoustou drog, aby celý zákrok vydrželi.

K němu se používá obyčejný velký sekáček na maso. Ruka je stažena co nejpevněji obvazem, aby se zabránilo masivnímu krvácení. Ne vždy se to povede podle představ.

Vykonavateli trestu jsou maskovaní bojovníci IS. Fotografie celé akce byly sdíleny prostřednictvím sociálních sítí.

zadnice ( 7. března 2015 13:26 )

Se zloději se příslušníci Islámského státu vůbec nepárají. Za krádež se seká ruka. Okamžitě převzít, protože Češi jsou nepoučitelní a zatím na ně nic neplatí a neplatilo. Tohle by mohlo ozdravit společnost ČR.

salto ( 7. března 2015 12:42 )

To je jedna z mála věcí, kterou bych od ISIS převzal do naší na kost ohlodané republice

tgbg ( 7. března 2015 07:47 )

Je naprosto otřesné a šokující, když se denně dovídáme, že Rusko v čele s Putinem tyto šílence podporuje a vyzbrojuje.

turan ( 7. března 2015 06:48 )

Že som nikde nečítal že tá banda kozoj..bú,nič netvorí,žiadne fabriky,žiadne farmy,len búra a popravuje!Asi to bude tým že priemerný vek je okolo 20rokov-zachladená puberta,prebytok hormónov a nedostatok rozumu!

asijo ( 7. března 2015 01:40 )

To kdyby bylo u nás,tak všichni pravicoví budou bez rukou.

Zobrazit celou diskusi