Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Žena měla tak silné migrény, že se bodla do hlavy: V nemocnici jí našli chlupatý nádor!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: so - 
6. března 2015
05:41

Každého z nás občas bolívá hlava, ale jen Australanka Amanda Murphy měla tak silnou migrénu, že se bodla do lebky, aby ulevila hroznému tlaku. V nemocnici ale zjistili, že má nádor na vaječnících, dokonce porostlý chlupy a s uvnitř schovanými zuby.

Amanda trpěla migrénami často, ale jednou ráno se vzbudila se zvlášť otupující bolestí, která prostupovala do každičké části jejího těla. Šla do nemocnice, ale lékaři ji poslali domů, že jde o běžnou bolest hlavy, ať si vezme prášky. Za tři dny se situace opakovala snad s ještě větší intenzitou.

Nebohá žena si už nedokázala jinak pomoct, tak vytáhla ze zásuvky velký kuchyňský nůž a vší silou se jím bodla do lebky. Myslela, si, že se jí uleví. Po převozu do nemocnice se jí konečně dostalo pozornosti lékařů. Ti jí nejprve operovali hlavu, pak ji podrobili kompletnímu vyšetření.

Výsledky byly šokující: Amanda měla na vaječnících osmicentimetrový nádor, který způsoboval kolaps jejího imunitního systému a měl na vině i ony migrény. Ještě větším překvapením ale bylo, když se zjistilo, že nádor byl porostlý chlupy a měl uvnitř něco jako zuby.

Lékaři si to dodnes nedokážou vysvětlit. Dnes už téměř zdravá Amanda se kvůli svému podivnému nádoru dostala dokonce na titulní stranu populárního australského magazínu Takový je život. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi