Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejúžasnější psí pohled: Patří šarpejce Honey ze soutěže nejPes 2015!

Autor: red - 
6. března 2015
05:54

Soutěž nejPes 2015 má už favorita. Je jím osmnáctiměsíční šarpejka Honey (v překladu z angličtiny med nebo zlatíčko), která »mračounstvím« dobývá srdce pejskařů.

Přitom roztomilá fenka neměla zrovna sladký život. Má za sebou už několik zdravotních problémů. Třikrát jí praskla žláza v oku. Když se zdálo, že má všechny zdravotní neduhy za sebou, objevila se další komplikace.

 „Asi před týdnem dostala horečky a začaly jí otékat nohy. Nepřišli jsme však na to proč,“ popisuje peripetie majitel psa Juraj Mikuš z Prahy. Od začátku byl smířen s tím, že se mohou komplikace objevit.

„Už když jsme si ji brali, měla problém s okem. Nebyla totiž z žádného speciálního chovu,“ vysvětluje Mikuš. Nic fence ale nebrání v tom, aby si do sytosti užívala svého mladého života, aportování a samozřejmě naší psí soutěže.

„Překvapilo nás, kolik lidí si sdílelo její fotky. Může se zdát, jako by se pořád mračila. Ale to je prostě typický rys šarpeje,“ dodal Mikuš.

Kde se vše dozvíte

V soutěži o nejkrásnějšího psa nejPes 2015 hrajeme o ceny za 50 tisíc! Veškeré informace včetně pravidel najdete na stránkách www.nejpes.cz

naidka ( 6. března 2015 10:34 )

Že ses na to radši nevybodl. Tahle soutěž ti evidentně nedělá dobře.

naidka ( 6. března 2015 09:12 )

Říká se, že pejskaři v některých případech jsou svým psům podobní. Že by ty oči?

naidka ( 6. března 2015 08:51 )

S Bleskem a jeho praktikami je to předem prohraný boj - viz klony.

naidka ( 6. března 2015 08:40 )

Se ti divím, žes do té soutěže vůbec šel. Nemá totiž nejlepší pověst, nekalé praktiky, kupčení s hlasy apod. Tvůj pesan je krásný, vypadá aspoň trochu jako pes, i když psíci na fotkách jsou taky zlatíčka a jak se stane, že zrovna tyto pejsky dají na hlavní stranu, to nevím.

Zobrazit celou diskusi