Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po Dominice spáchala sebevraždu 16letá Zdenka: Našel ji bráška

Autor: dce - 
5. března 2015
14:19

Jen den po sebevraždě mladé Dominiky (†14) si sáhla na život i Zdenka (†16). I ona se zastřelila otcovou pistolí. Proč si tak mladé dívky vyberou radši smrt?

V pondělí Slovensko zasáhla velmi smutná zpráva – teprve 14letá Dominika si zde vzala otcovou zbraní život. Neuplynulo ale více než pár hodin a jejího příkladu následovala o dva roky starší Zdenka z Nových Zámků. 

Zdenčin Facebook je stále plný těch nejsmutnějších vzkazů, které dívka sdílela se světem. "Celý můj život je jen strach, bolest a nenávist. Je to prostě zlý sen, ze kterého se nedá vzbudit." Zdenka trpěla psychickou poruchou a v poslední době ji podle všeho pronásledovaly deprese.

Na základní škole ji ostatní děti šikanovaly, ale na střední se vše změnilo – v kolektivu byla oblíbená, radovala se i z maličkostí. Byla vzorná studentka a dobrá kamarádka. Přesto byl její život v poslední době plný chmur.

Jen pár hodin před sebevraždou sdílela velmi smutná slova: "Někdy mi běhá mráz po zádech, když vidím, jak je tento svět zkažený.“ Krom toho měla na Facebooku i temné obrázky, které ovšem její přátelé považovali jednoduše za životní styl. O pár hodin později byla mrtvá. Bezvládné tělo v kaluži krve našel její bratr.

Její matka se o celé události nechce bavit, za příčinu smrti považuje Zdenčinu duševní nemoc. Pocházela ze slušné milující rodiny. Dívka svůj plán sebevraždy dokonce anonymně zveřejnila na stránkách města.

uzjsemtudlouho ( 5. března 2015 19:04 )

Že ti ruce raděj neupadly než aby napsaly takový šílený nesmysl který prozradil tvojí citovou vyprahlost, inteligenční tupost a posedlost cpát politické nesmysly prakticky kamkoli.

ejvm1712 ( 5. března 2015 16:53 )

Možná bys tohle nenapsal,kdyby tvoje dítě/vnouče spáchalo sebevraždu.

ejvm1712 ( 5. března 2015 16:51 )

Nepleť do toho politiku. Tyhle holky ji snad neřešily a neměly materiální starosti a problémy.

ejvm1712 ( 5. března 2015 16:50 )

Sebevraždy jsou staré jak lidstvo samo. Byly,jsou a budou. U mladých lidí častěji než třeba u lidí středního či vyššího věku. Mladý člověk si bohužel nedokáže v plné míře představit a uvědomit,že tím život i vše končí. Mladý člověk prožívá všechny emoce intenzívněji než člověk vyššího věku.

zada ( 5. března 2015 15:52 )

Naprostá pravda, tady nemsí být člověk psychycky nemocný aby viděl co se to v Čechách a na světě děje! Měli bychom vzít hole do rukou, aby si tak mladý a hezký holky kvůli politickým manýrům a nenažranosti některých lidí zbytečně nebraly život!!!!!

Zobrazit celou diskusi