Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dělali vůbec autoškolu? Jak se parkuje v Česku - nápověda: Hrozně!

Autor: dce - 
5. března 2015
11:20

Parkování není žádná hračka. O to horší to je ve městech, kde je každé sebemenší místečko vyvažováno pomalu zlatem. A tak se parkuje všude, kde se dá. Bohužel jsou to ale často i místa, kde se to nesmí!

Občas se stane, že člověk holt nemá den. A s parkování je to taky tak. Každý z nás se občas nestrefí na pruhy nebo stojí nakřivo, popřípadě najede lehce na chodník. Ale takové úkazy, které dnes lidé sdílí na sociálních sítích, to opravdu stojí za to!

Parkování na pruhu místo na plácku mezi pruhy nebo "naštorc" přes dvě parkovací místa je sice otřesné, ale bohužel zdaleka ne to nejhorší – někteří zvládnou zabrat i čtyři parkovací místa! Dneska už se parkuje i na trávníku a často i na chodníku. Ne zřídka se tam postaví velká vozidla tak, že chodci prostě neprojdou! Jenže pokuta je možná vyjde levněji než placení parkovného.

A že se někdy i mistr tesař utne? I policisté mají občas své dny...

valdom_hayzle ( 5. března 2015 14:10 )

A nebuď hned nerudná, tak se prostě bod 3. nepovedl, no co

valdom_hayzle ( 5. března 2015 14:09 )

Mně teda víc vadí cyklista na chodníku nebo na lesní cestě když není slyšet, než hovno na trávníku kam stejně nešlapu. Ještě nějaký dotaz?

valdom_hayzle ( 5. března 2015 14:06 )

Nejlepší je parkoviště u nás před továrnou (samozřejmě že i jinde), když je po ránu sníh a čáry nejsou vidět. Dopoledne sníh odtaje a najednou je plné parkoviště blbců co se nedokáží trefit do chlívku

valdom_hayzle ( 5. března 2015 14:02 )

valdom_hayzle ( 5. března 2015 14:01 )

S bodem 1. a 2. vcelku souhlasím, ale pod 3. sis fakt mohla vymyslet lepší důvod, tohle se moc nepovedlo A ve výčtu chybí cyklisti

Zobrazit celou diskusi