Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neumí se ani sami najíst, ale už mají více peněz než vy: Děti zbohatlíků z Instagramu

Autor: dce - 
5. března 2015
06:15

Boháči v době sociálních sítí začali všem těm méně šťastným pěkně lézt na nervy. A teď přihodili další polínko do ohně sváru – nafotili svoje děcka obložená penězi, v drahých (dětským) autech v tom nejdražším oblečení. 

Někdo má a někdo nemá. Ale dnes, kdy to, co máme, můžeme každému hezky nacpat až do chřtánu prostřednictví Facebooku nebo Instagramu, jako by ono bohatství bylo o něco lepší než dřív.

Bohaté děti na Instagramu, tak zní nejnovější populární štítek komunity zbohatlíků. A co to znamená? Že nás teď bůhví jak dlouho budou zahlcovat fotografiemi svých malých usoplenců, kteří už teď mají na kontě víc, než jsme my kdy v životě drželi v ruce.

Na fotkách můžete vidět batolata obložená stodolarovkami, novorozence uprostřed drahých šperků nebo předškoláky v dětských mercedesech nebo range roverech. To je teda život!

sores ( 5. března 2015 10:11 )

Celý svět ovládá jenom honba za prachama, čím více tím lépe, jelikož jsou až na prvním místě.9 lidí z 10 nežije jenom honí prachy.

mitoz ( 5. března 2015 09:47 )

To nic není. Zajímavější je zlatá mládež z Íránu(rich kids tehran). Jen by nečekal, že takhle se dá žít v takovém státu.

pepen ( 5. března 2015 08:48 )

Je vidět,že lidé kteří přišli k bohatství-to nemají v hlavě v pořádku!!!Co s těch parchantu vyroste-ničeho si nebudou vážit.Budou vše brát ,jako samozřejmost-pak se budou nudit-drogy a chcípnou!!!!Já jim to přeji a hlavně těm blbým rodičům!!!!!Tohle normální člověk neudělá!!!!!

Rumprecht ( 5. března 2015 08:29 )

A čo vy si predstavujete pod hentým oným skloňovat?

tetahb ( 5. března 2015 08:20 )

Podle kterého vzoru skloňoval slovo penězY?

Zobrazit celou diskusi