Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec Džihádisty Johna se zřekl syna: Doufám, že ho brzy zabijí!

Autor: shp, so - 
4. března 2015
17:05

Je to jeho vlastní krev, vychovával ho, ale teď s ním nechce mít nic společného. Jaseem Emwazi, otec nejhledanějšího teroristy světa Mohameda Emwaziho alias Džihádisty Johna z ISIS, se svého syna zřekl. Za jeho zrůdné činy mu přeje brzkou smrt.

Jaseem Emwazi se nyní od svého kdysi milovaného syna-teroristy distancuje. „Je to zvíře, pes. Ať shnije v pekle. Doufám, že ho brzy zabijí,“ řekl svému příteli Abu Meshaalovi (40) a zhroutil se v slzách.

Kamarád muže pak popsal i telefonický rozhovor mezi otcem a synem. „Mohamed zavolal svému otci a řekl mu: ‚Jedu do Sýrie bojovat za džihád, prosím, propusťte mě a promiňte mi všechno.‘ Jaseem odpověděl: ‚Do pr**le s tebou. Doufám, že zhebneš, než dorazíš do Sýrie,‘“ prohlásil Meshaal.

Nenávidíme ho. Přejeme mu brzkou smrt,“ řekli podle Daily Mailu další členové rodiny. Džihádistovi Johnovi se zatím vede zřejmě dobře. Z Islámského státu uniklo, že se nedávno oženil s krásnou Syřankou.

agent ( 4. března 2015 21:28 )

Aspoň to kopíruj bez chyby ty krá-vo, až to zvládneš tak dej pryč ty viry. Pak skoč ze skály.

agent ( 4. března 2015 21:26 )

A opět je někdo zase nejhledanější terorista, opět se odvádí pozornost jinam.. Jen další slaďoučká limonádka pro bulvární blby.

recus ( 4. března 2015 18:41 )

Matka a otec mlčeli, přestože x týdnů sledovali v TV, jak jejich parchant popravuje Anglány, Amíky atd., tj. mj. občany, kteří je přijali ve své zemi. Je to pakáž.

cityjail ( 4. března 2015 18:01 )

Táák papínek se zřekl syna a vina je smazaná-což? Hov.no.Zabavit veškerý majetek a vyhnat bosky mezi rodnou pakáž!!!

marie60 ( 4. března 2015 18:00 )

Stejně je to divné.Na ..NOVINKÁCH..byl článek, kde otec tvrdil, že není jisté, že je ten hrdlořez jeho syn a tady je článek, že fotr o tom věděl, že jde bojovat po boku těch hajz.líků.

Zobrazit celou diskusi