Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Diktátor Kim Čong-un: Zasadit strom, postavit dům, zotročit zemi, rozpoutat třetí světovou válku...

Autor: shp - 
4. března 2015
19:39

Říká se, že každý správný muž má zasadit strom, postavit dům a zplodit syna. Jenže už ten syn se severokorejskému diktátorovi Kim Čong-unovi nepovedl a o jeho maličké dceři se v zemi nesmí moc mluvit. Teď se ale vůdce komunistické země chopil rýče a na chvíli se stal zahradníkem.

Vůdce Severní Koreje vyrazil za protivzdušnou jednotkou 447, se kterou strávil několik hodin ze svého drahocenného času. Pak se stala věc naprosto nevídaná.

Velký Kim Čong-un se rozhodl, že svým oddaným poddaným ukáže kromě své božské stránky i tu lidskou. Chopil se proto vlastníma rukama lopaty, kterou pomohl vykopat díru, do které následně vojáci zasadili stromy.

Pak samozřejmě museli, pardon zcela z vlastní vůle velkému Kimovi zatleskali, jako by po celé zemi zavedl elektřinu. Poté následovalo společné focení.

zauber ( 5. března 2015 05:58 )

Ano jedině USA jsou mírovou zárukovou pro všechny země a krajiny. O kteroukoliv zemi se émeričtí politici jen otřou, tak v ní okamžitě zavládné šťastný, mírový a demokratický rozvoj a život. Lidé po ochranou USA žijí v nesmírném blahobytu. Lidově řečeno: Žijí si jak prasata. Mnozí z nich se tak i chovají a dokonce i tak vypadají. Z našich třeba Saša Vondra.

ruudazvostravy ( 4. března 2015 20:45 )

 Tendle Kymčok je kchůrva furt formát,von eště vokáže ÚSÁčům za kolyk je f Pardubycých perník.

Zobrazit celou diskusi