Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Paroubková po krvácení do mozku: Místo stravy v nemocnici večeře od manžela!

Autor: simao, vr - 
28. února 2015
20:19

Petra Paroubková je doma ze špitálu, kde skončila po náhlém krvácení do mozku. Na operaci naštěstí nemusela a její stav se stále zlepšuje. Nadšeně ji přivítala dcera Margarita, která si myslela, že se maminka nechala v nemocnici zkrášlit. A samozřejmě i manžel Jiří, který vzal rodinu na večeři do řecké restaurace.

Zažili si chvíle pořádného strachu. Rodinu expremiéra Paroubka stihly zcela nečekané zdravotní problémy - Petra Paroubková musela být převezena do nemocnice kvůli spontánnímu krvácení do mozkové pleny. Dva týdny si poležela v pražské Nemocnici Na Homolce, absolvovala řadu vyšetření. „Je spousta případů u tohoto typu krvácení, že se to děje mladým lidem. Stalo se to i těhotné ženě a často to končí operací. V mém případě jsou ale optimističtí a říkají, že by se to nemělo opakovat," řekla Paroubková Aha!.

Z nemocnice se vrátila sice unavená, ale šťastná - doma je zkrátka doma. A nemocniční stravu brzy vyměnila i za mnohem atraktivnější - manžel Jiří, český expremiér, vzal svou ženu a dceru povečeřet do řecké restaurace. Společně tam mohli zavzpomínat na sladkou Ithaku, řecký ostrov v Jónském moři, kde mají Paroubkovi domek.

Paroubková přitom Aha! prozradila i to, jak reagovala na její návrat pětiletá dcerka, se kterou se při hospitalizaci neviděla. Malá Margarita, kterou rodiče nechtěli brát do nemocničního prostředí, si prý myslela, že je její drahá maminka pryč kvůli vylepšení. „Ve školce vyprávěla, že se maminka vrátí z nemocnice krásnější. Představovala si, že se mnou dělali bůhvíco,“ řekla Aha! Petra Paroubková. Sama má jasno: Bude si teď především víc vážit zdraví i života.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

illis ( 1. března 2015 12:56 )

nojasne Uděláš lépe, když si umeješ tu svoji tatarku ze sebe .

illis ( 1. března 2015 12:51 )

kozrz Z Tebe mluví osobní zkušenost, asi těžké dětství, že.

illis ( 1. března 2015 12:50 )

sores Souhlasím, vše špatné by nemělo zůstat bez odezvy.

illis ( 1. března 2015 12:49 )

hu11

nojasne ( 1. března 2015 12:16 )

Strčil jí do úst párek a po chvíli dodal i tatarku.

Zobrazit celou diskusi