Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šokující případ: Žena mučila svou služku vysavačem a stáním ve studené vodě!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: zr - 
28. února 2015
22:15

Mučila svou služebnou a půjde na šest let do vězení! Žena z Hongkongu přitom využila situace - její služebná byla imigrantka, netroufla si tak odporovat. Žena ji mučila vysavačem a stáním ve studené vodě.

Je to neuvěřitelné: žena z Hongkongu je matkou dvou dětí. Přesto týrala svou mladou služebnou. Její fotografie z nemocnice jsou příšerné - nohy, ruce i obličej má pokryté tržnými ránami a strupy. Na mnoha místech se jí loupe kůže, nebo dokonce černá.

I tak je ale čtyřiadvacetiletá Erwiana šťastná. Po vyslechnutí rozsudku, který tyranku posílá do vězení a udělil jí pokutu 15 000 hongkongských dolarů, řekla: „Jsem tak šťastná, konečně jde moje zaměstnavatelka do vězení. I když jen na šest let. Ale pro mě to znamená spravedlnost.“

U soudu se probíraly všechny ohavné detaily případu. Včetně vyražených zubů násadou od vysavače, řezání do rtů, mlácení přes záda prachovkou ve spánku a také povinnost stát nahá v ledové vodě, zatímco na ni její šéfová cákala studenou vodu a týrala ji ventilátorem, který způsoboval ještě větší zimu. Mimo toto zjevné týrání byla služka ale vykořisťována i jinak. Například neměla jediný den volna, a dokonce jí nebyl vyplácen žádný plat.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi