Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Budu zabíjet jako střelec z Uherského Brodu, vyhrožoval muž. Skončil v poutech!

Autor: shp - 
27. února 2015
20:05

Blázen, nebo potenciální vrah? Muž z Jirkova na Chomutovsku poslal do TV Nova dopis, ve kterém vyhrožoval stejným masakrem, jako spáchal Zdeněk K. v Uherském Brodě. O co mu šlo?

V dopise muž napsal, že ho údajně šikanují úředníci. „Mám udělat to samé, jako se stalo v Uherském Brodě? Kvůli nějaké krávě to dají exekutorům a já budu v háji,“ napsal muž v dopise.

To abych si ušetřil z důchodu na pistoli a udělal to samé,“ psal dále. Když se ho ptali, proč posílal výhrůžný e-mail, odvětil reportérovi: „Běžte do p****e s divadlem!“

Policie muže kvůli výhrůžkám zatkla. Sousedé si v minulosti stěžovali, že s ním jsou problémy a že vyvolává konflikty.

Zdeněk K. v Uherském Brodě v restauraci Družba zastřelil 8 lidí. Poté obrátil zbraň proti sobě.

ruudazvostravy ( 28. února 2015 12:22 )

Paráda,tejť tu bude chtít bejt mermomocej každej jako sérijovej vrach a ÚSÁči z toho budou mýt depku,že jym ten vavřýnovej vjenec f počtu neboštíků vifoukla ňáká mladá demogracyje za velkou loužej.

zauber ( 28. února 2015 08:48 )

Tgbg je tak veliký kretén, že by si zasloužil mít svoji zvláštní, speciální diskuzi kam by mohl a musel psát jen on sám. Na druhou stranu by měl mít omezen přístup k normálním, běžným diskuzím.

hajne ( 28. února 2015 08:40 )

Z tgbg čiší nenávist a zloba a to je jenom proto že si neuměl a neumí zařídit svůj život tak jak si vysnil je to prostě magor.Jako dopis z psychiatrie OK.A votom to je.

pelagie ( 28. února 2015 08:10 )

debil naseká si dluhy a pak se bojí exekutora,a pak vyhrožuje masakrem...každý zodpovídá sám za sebe, nic víc nic míň a pro tgbg ty si taky zralý na psychinu ...

vrahrychtar ( 28. února 2015 04:52 )

Osel ve flanelce....podobnost ciste nahodna..

Zobrazit celou diskusi