Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tohle je džihádista John: Tvář kata ISIS konečně odhalena! Takto vypadá v dospělosti

Autor: shp - 
27. února 2015
18:14

Podívejte se dobře do jeho tváře. To on uřezal hlavy americkým novinářům, britskému žurnalistovi a mnoha dalším. Tohle je obličej džihádisty Johna, jehož tvář v dospělosti se podařilo odhalit jen den poté, co ho deník Daily Mail vypátral jako mladého studentíka.

Nejhledanější muž světa byl ve čtvrtek identifikován jako Mohammed Emwazi (26), kuvajtský přistěhovalec, který ve Velké Británii vystudoval Universitu Westminster. Tam se naučil počítačovému programování.

Britský deník Daily Mail ho nejdříve vypátral jako mladého chlapce, nyní však získal fotku z jeho studií ve Westminsteru v dospělosti. Na hlavě má na čepici s rovným kšiltem jako hiphoper.

V době, kdy foto vzniklo, byl ukázkovým studentem. Neprošel jen ze dvou předmětů, ale známku si zlepšil v opravných testech. Dnes je z něj nejhledanější muž světa.

Džihádista John se pravděpodobně skrývá v Sýrii. Objevují se však indicie, že mohl být zraněn, nebo dokonce zabit při spojeneckých náletech.

ruudazvostravy ( 28. února 2015 16:52 )

Tendle Čýhát Čóny je skrátka furt formát.Vono ufyknout vreckovím nožýkem ňákou vimaštěnou vepřovou makovycy nejní žáná selanka.Ale prej uš to vrchní komandatůra stornovala a napřýště se budou krájet jen malí čů*ráki.Ty velkí vostanou na semeno a pak je daj vodborně vicpat a budou vistavovat f můzeu voskovejch fygurýn.

rockyshowman ( 28. února 2015 06:06 )

Blbost, u nás jej rádi příjmeme, za ty vraždy dostane podmínku, podporu v nezaměstnanosti, může mít žen kolik chce, dětí jako smetí,my je budeme mnoho let převychovávat, postavíme mu jatka, aď nevypadne ze cviku. Sem tam někoho přepadne, omluvou mu bude velká nezaměstnanost. Pokud se bude slušný občan bránit dostane tak občan 8 let natvrdo, za nepřiměřenou obranu.

koko365 ( 28. února 2015 01:39 )

po válce zahodí papíry a přijede přes Lampedusu na lodi s ostatníma kámošema do EU a ve Francii bude žádat o azil jako Sirskej uprchlík a bude v klidu byltet u bratrancu na předměstí Paříže

japos22 ( 27. února 2015 23:28 )

Blbe škrtni

budybad ( 27. února 2015 22:54 )

Z tebe měl doktor udělat potrat zavčas, nemuse by jsi tady tak blbě kecat

Zobrazit celou diskusi