Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Herec se vzbudil a zjistil, že mu ukradli varlata!

Televiznímu a divadelními herci Dmitriji Nikolajevovi ukradli varlata
Televiznímu a divadelními herci Dmitriji Nikolajevovi ukradli varlata  (Autor: reprofoto Life News)
26. února 2015
15:53

Obrovské bolesti v rozkroku a potom nepředstavitelný šok, když se vzbudil ráno na autobusové zastávce celý v krvi. Ruský herec Dmitrij Nikolajev (30) se stal zřejmě obětí obchodu s orgány. Pamatuje si jen to, že se v baru bavil s blondýnkou, pak s ní šel do sauny a pak…

Trochu to připomíná zápletku filmu Špína Londýna, v němž gang překupníků orgánů na hotelu provádí nelegální operace lidem za peníze, nebo dokonce nedobrovolným „dárcům“, kterým krade orgány. Tohle je bohužel realita. Policie v Rusku je na stopě gangu překupníků orgánů, kteří zřejmě stojí za zmrzačením televizního herce.

Dmitrij Nikolajev po představení v malém moskevském divadle potkal v baru atraktivní blondýnu, dali si pár drinků, flirtovali spolu, pak si zašli do sauny. Ačkoli je ženatý, následoval ji. „Líbali se, dali si další piva a pak už si nic nepamatuje,“ řekl ruské televizi zdroj obeznámený s vyšetřováním.

Druhý den se Dmitrij vzbudil na autobusové zastávce. Ucítil neskutečnou bolest a zjistil, že jeho kalhoty jsou celé do krve. Okamžitě přivolal záchranku, která ho odvezla do nemocnice. Tam mu řekli, že mu byla odstraněna varlata a že to bylo uděláno profesionálním chirurgem. V týmu zločinců tak musí být zřejmě i doktor. Policie řekla, že operace byla odvedena "velmi šikovně". Vyšetřovatelé se domnívají, že mladému herci někdo do jeho piva nasypal pořádnou dávku drog. 

Herec, dnes již bývalý, nyní pracuje jako animátor u dětí. Přiznal se, že se nejprve hrozně styděl své ženě svěřit s tím, co se mu stalo, uvedla ruská televize Life News, která odvysílala rozhovor se zoufalým mužem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ruudazvostravy ( 27. února 2015 15:11 )

Ho*uno zle,hlavně že mu vostal čů*rák,náhradní gule sy může pořýdit za pár šupů v sexáku.

abyss ( 27. února 2015 12:05 )

Ono to může být právě o tom, že transplantace varlat je možná, ale eticky zatím nepřijatelná, tudíž asi i nepovolená. A prostě jsou chlapi, co si bez varlat jako chlapi nepřipadaj a pokud maj prachy a žádné svědomí, klidně si můžou takhle načerno pořídit nová varlata a to že spermie budou mít DNA "dárce" jim je jedno. Jde jim jen o to aby oni byli kompletní a mohli si plnohodnotně užívat se ženami......a někteří můžou brát za plus i to, že vlastně bez následku pro ně samé, když jim nebude možné na základě DNA přičíst otcovství, kdyby něco.

ivoadler ( 27. února 2015 09:54 )

Bože, Bože, to se dějou věci! Ale - v kapitalismu je všechno možné. Trh je třeba zásobit.

koko365 ( 26. února 2015 22:21 )

já myslím že je to lěž

kat-tom ( 26. února 2015 20:37 )

tyy jo tak to je hustý ... a poučení?? nechoďte do sauny s blondýnou

Zobrazit celou diskusi