Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tajemná smrt manželů! Zemřeli v domě, kde se před lety vraždilo…

Autor: Jiří Čada, zrk - 
24. února 2015
18:22

V manželství prožili dlouhých 65 let. Teď Andrej a Kristýna G. z Luk nad Jihlavou oba záhadně zemřeli. Našli je v domě, který podle místních budí hrůzu.

Když oba senioři už několik dnů nevycházeli z domu, sousedé přivolali na místo policisty a hasiče. „Dům byl násilím otevřen a prohledán. V přízemí, v malé dílně, policisté objevili obě těla seniorů,“ informovala Blesk mluvčí policie Dana Čírtková. Přestože přivolaný lékař na místě vyloučil cizí zavinění, nad smrtí důchodců visí otazník.

„Rodiče ten dům koupili v osmdesátém roce,“ řekl včera syn zemřelých Josef. „Dva roky předtím tady na schodech domu srpem na trávu brutálně ubodal předchozí majitelku přítel její vnučky,“ prozradil Josef děsivé tajemství venkovského domu.

Blesku se podařilo zjistit, že obě těla byla nalezena v rozdílném stupni rozkladu. „Tu paní jsem už neviděla několik měsíců,“ poukazovala na tragickou událost jedna ze sousedek. „Víte, ten dům je prokletý! V osmdesátých letech se to nenosilo, ale po té vraždě měl být vysvěcený farářem. Nestalo se! Dlouho ho nikdo nechtěl koupit a teď se podívejte, jak oba dopadli,“ zoufala si žena.

Výsledky pitvy policisté zatím neznají a případ odmítají komentovat.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

datelobecny ( 25. února 2015 20:24 )

Koukněte na film: V zajetí démonů. U nás, na konci ulice v jednom bytu v cihláku se stávaly novým nájemníkům tragické nehody, občas se tam i někdo oběsil. Ta špatná energie někdy a někde prostě zůstává.

deafista ( 25. února 2015 19:14 )

Přečtěte si knihu: Ces maisons qui tuent - Domy, které zabíjejí od Rogera de Lafforest - přináší odborně podložené informace o tajemných silách. Jak asi dopadne kancléř Mynář se svou přepychovou vilou a její špatnou pověstí?

Zobrazit celou diskusi